Avcı ve Karakoç ailelerinin mutlu günü

Çerkezköylü iş adamı ve Çerkezköy Belediye eski meclis üyesi Ahmet Avcı'nın kızı Ayşegül Avcı, Emekli Astsubay Süleyman Karakoç'un oğlu Koray Karakoç ile önceki gün Lemar Dü

Çerkezköy 23.06.2014 13:43:00 0
Avcı ve Karakoç ailelerinin mutlu günü

DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Çocuklarının mutlu gününde Avcı ve Karakoç aileleri davetlilerle yakından ilgilendi. Düğüne Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfran Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri Dr.Remzi Garip, Turgut İleri, Nihat Mıstık, Nedim Yılancı, belediye meclisi eski üyesi Faruk Bal, Yurt Turizm Sahiplerinden Salih Yılmaz, Kızılpınar Belediyesi eski Başkanı Adnan Er, işadamları, esnaflar ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

NİKAHI BAŞKAN AKAY KIYDI

Düğün töreni Ayşegül Avcı ve Koray Karakoç çiftini alkışlarla salona girişiyle başladı. Genç çift sonra yine alkışlar eşliğinde ilk danslarını yaptı ve ardından nikah akitleri yapıldı. Ayşegül Avcı ve Koray Karakoç çiftinin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Nikah merasimi sonrasında Ayşegül-Koray Karakoç çifti yine alkışlar eşliğinde düğün pastasını kesti.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Ayşegül-Koray Karakoç çifti düğün süresince canlı müzik eşliğinde arkadaşları, akrabaları ve sevenleriyle halaylar çekti ve dans etti. Genç çift, Tekirdağ oyun havaları oynayarak mutluluklarına mutluluk kattı.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

    

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10