Demirkıran güven tazeledi

Tekirdağ Tarım Kooperatifleri Bölge Birliği Genel Kurulu, büyük bir katılım ile Ramada Otel Toplantı Salonunda yapıldı. Genel Kurul, Divan Heyetinin seçimi ile başladı.

Tekirdağ 23.06.2014 14:58:00 0
Demirkıran güven tazeledi

HEDEFE ULAŞMAK İÇİN ÇALIŞACAKLAR

Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği ve Çanakkale Bölge Başkanı Mehmet Trakya Bölgesinde Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'de hayvancılık ve tarımsal faaliyetlerin oldukça iyi olduğunu ifade ederek, "Türkiye'nin Çeltik üretiminin yüzde 47'si Trakya bölgesinde üretiliyor. Bunun yanı sıra da süt hayvancılığında olsun, diğer tarımsal ürünlerimizde olsun belirli bir noktaya gelindiğini görüyoruz” derken, Tekirdağ Bölge Birliği Başkanı ve Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Demirkıran da, 9 yıldır Tarım Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanlığını yaptığını anımsatarak, "Biz kooperatifimizi hizmet yeri olarak gördük. Biz ortaklarımıza fikirler sunduk. Hiç bir zaman hükmetmeye kalkmadık. Hepsini içimize kazanmaya çalıştık. Şu çok iyi bilinmelidir ki kaybetmeyi, ahlaksızca bir kazanca ne kooperatiflerimizi ne de şahsımızı tercih ettik. Bu dünyada bırakacağımız en güzel miras dürüstlüktür. Bize teslim etmiş olduğunuz birliğimiz bu gün yeni yönetim kurulu seçecektir. Yeni arkadaşlar hedefe ulaşmak için var güçleri ile çalışacaklardır” dedi.

SEÇİMLERE TEK LİSTE İLE GİDİLDİ

2013 yılı faaliyet raporu, gelir gider raporları, denetleme kurulu raporları ile 2014 yılı tahmini bütçenin okunarak oybirliği ile kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Seçime tek liste ile giren Ramazan Demirkıran başkan seçilirken, Yönetim Kurulu üyeliklerine Orhan Kızıl, Hasan Güngör, Fikri Özer ve Halil Bigalı, Denetleme Kurulu üyeliklerine Alaattin Yavuz, Halil Ergün ve Selim Gök seçildi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10