İleri ve Kaya ailelerinin düğün mutluluğu

AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Turgut İleri en mutlu günlerinden birini önceki gün yaşadı.

Çerkezköy 23.06.2014 16:02:00 0
İleri ve Kaya ailelerinin düğün mutluluğu

Çerkezköy Haber -  Çerkezköy Balkan Türkleri Derneği Başkanı ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Turgut İleri’nin kızı Şirin İleri hayatını Yaşar Kaya ile birleştirdi. Çerkezköy Lemar Düğün Salonu’nda görkemli düğün törenine aralarında AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar’ın yanı sıra, partililer ve protokol üyelerinin bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Çerkezköy Lemar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün törenine kalabalık bir davetli topluluğu katılırken, çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayanlar arasında AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Belediye meclis üyeleri, oda başkanları, partililer, muhtarlar, esnaf ile İleri ve Kaya ailesinin çok sayıda eş, dost ve akrabası yer aldı.

MUTLULUĞUNA ORTAK OLDULAR

Birlikte ilk danslarını eden genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, davetliler de genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Birlikte yeni bir hayata adım atan genç çiftin gerçekleşen takı töreninin ardından tören saat 17.00’ye kadar devam etti. Düğün törenine katılan davetlileri eşi İlknur İleri ve dünürleri Muazzez-Muhammer Kaya çifti ile birlikte kapıda karşılayan Turgut İleri düğün boyunca da konuklarıyla yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi.

Haber/ Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10