Karagöz: Görevimiz Çerkezköy kent yaşamını geliştirmek

Kent konseyi binasında geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'da Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Serkan Karagöz, "Kent Konseyi'nin amacı ve görevi Çerkezköy kent yaşam

Çerkezköy 23.06.2014 18:08:00 0
Karagöz: Görevimiz Çerkezköy kent yaşamını geliştirmek

BİZLERLE ÇALIŞARAK ŞEREF VE FAYDALARI PAYLAŞACAKLAR

Demokrasilerin zevkli ve aynı zamanda son derece fedakarlık yanında, herkesin karşılıklı birbirine olan saygı ve sevginin kural kabul ve tatbikine bağlı olduğunu ifade eden Karagöz “Bizlerin görevi bu esas kurallar içinde Çerkezköy Kent yaşamını geliştirmek, ortak akıl ve faydalarını hakim kılmak olacak. Ümit ediyorum ki bütün fertler bizlerle çalışacak, şeref ve faydaları paylaşacak” dedi.

BAŞKANLIK SEÇİMLERİ YAPILACAK

Çerkezköy Kent Konseyi çalışmalarının hızla devam ettiğini dile getiren Karagöz, “Önümüzdeki Cuma günü çalışma gruplarının 2014 başkanlık seçimi, üyelik çalışmaları ve çalışma programlarını yapacağız. Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi, Çocuk Meclisi ve Engelliler Meclisi’mizin 26 Haziran Perşembe günü 10.00-16.00 saatleri arasında, kent konseyimiz toplantı salonunda başkanlık seçimleri yapılacak” dedi.

TÜM ÜYELERİ DAVET ETTİ

27 Haziran Cuma günü de çalışma grupları olan Kültür-Sanat-Sosyal Faaliyetler çalışma Grubu, Çevre Sağlığı Çalışma Grubu, Proje geliştirme Çalışma Grubu ve İmar Planlama-Şehircilik-Trafik Ulaşım Çalışma Grubu’nun başkanlık seçiminin yapılacağını ifade eden Karagöz “10.00-16.00 saatleri arasında yapılacak olan seçimlere tüm üyelerimizi davet ediyoruz” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10