1911 Çerkezköyspor'da Akdereli dönemi

Tekirdağ Süper Amatör ligde mücadele edecek olan 1911 Çerkezköyspor, Çerkezköy'e yakışan bir takım kurmak ve başarıyı yakalamak için transfer atağı başlattı. 1911 Çerkezköyspor Genel

23.06.2014 18:10:00 0
1911 Çerkezköyspor

TECRÜBELİ HOCA SUAT AKDERELİ İLE ANLAŞMA YAPILDI

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu, iyi bir takım oluşturmak için önce teknik kadrodan başladıklarını belirterek, “Transfer sezonuna hocalarla başladık. Çerkezköy’e yakışan güçlü bir kadro oluşturmak için önce takımın iyi ve ehil teknik kişilerin elinde olması lazım. Biz de Takımın başına daha önce Çerkezköyspor’u çalıştıran ve başarılı olan tecrübeli Teknik Direktör Suat Akdereli ile el sıkışarak anlaştık. Akdereli’nin yardımcılıklarına da yine Çerkezköy kamuoyunun yakından çok iyi tanıdığı tecrübeli hocalarımızdan Ahmet Sarı ile Sefer Ekizoğlu ile anlaşarak getirdik” dedi.

 ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE FUTBOLCU TRANSFERİNE AĞIRLIK VERECEĞİZ

Genel Kaptan Metin Gedikoğlu, futbolcu transferinde de önceden görüştükleri ve prensipte anlaştıkları oyuncularla masaya oturacaklarını belirtti. Gedikoğlu, “1911 Çerkezköyspor’un başarılı olması için işi sıkı tutuyoruz. Bu nedenle önceden belirlediğimiz ve ön görüşme yaptığımız futbolcularla önümüzdeki günlerde masaya oturarak anlaşma sağlayacağız.Dediğim gibi Çerkezköy’e yakışan bir takım oluşturmak için çaba harcıyoruz..Şu an belirlediğimiz bazı futbolcularla da görüşmeler devam ediyor.Amaç ligte başarılı olmak için mücadele etmektir”diye konuştu.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10