Günay yılın iş insanı seçildi

653. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nin ardından bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Kırkpınar Yılın En İyileri Ödül Töreni'nde Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB

Bölgede Gündem 25.06.2014 18:25:00 0
Günay yılın iş insanı seçildi

BU YIL İLK KEZ DÜZENLENDİ

Edirne Belediyesi tarafından Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı’nda düzenlenen ödül töreninde; yılın iş insanı ödülü Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’a verildi. Alanındaki başarılı kişilerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenen ve Türkiye’nin her bölgesinden başarılı kişilere verilen yılın enleri ödülleri yarışmasında ‘Yılın İş İnsanı’ dalında ödül alan Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, ödülünü Edirne İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’un elinden aldı.

TEKİRDAĞ İŞ DÜNYASI ADINA ALDI

Başkan Günay ödülü almaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ödülü Tekirdağ iş dünyası adına aldığını ifade etti ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a, jüri üyelerine ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10