Kubilay'dan Kent Konseyi yönetimine hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, eşi Füsun Kubilay ile birlikte, 18 Haziran'da yapılan olağan genel kurulda göreve gelen Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan karagöz'e hayırlı olsun ziyaretin

Çerkezköy 25.06.2014 21:14:00 0
Kubilay

DAHA İLERİ GÖTÜRECEĞİNİZDEN EMİNİM

Serkan Karagöz ve ekibine başarılar dileyen Kubilay “Serkan Karagöz aynı zamanda Çerkezköy Emlakçılar Dernek Başkanı ve de bir hayır sever olarak Çerkezköy  sosyal hayatında da önemli katkısı olan  hayırsever bir insan. Çerkezköy’e başarılı hizmetler yapacaklarına da inanıyorum” dedi. Bir önceki başkan Ahmet Gayretli ve çalışma arkadaşlarının da Çerkezköy için çok güzel işler yaptığını ifade eden Kubilay, “Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sizler devraldığınız bu görevi daha ileri götüreceğinizden de eminim” diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR ROL ÜSTLENMELERİ GÜZEL BİR OLGU

İlkelerinin Çerkezköy’ü daha ileri götürmek, daha iyi bir hizmetlere imza atmak olduğunu ifade eden Kubilay “İlçemize Özel Eğitim Merkezi kazandıran hayırsever Serkan-Müjgan Karagöz’e bu hizmetleri ve eğitime verdikleri önem dolayısıyla ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Serkan Karagöz’ün Çerkezköy’ü çok iyi bildiğini ve ne şekilde nasıl hizmet yapılacağını da iyi analiz ettiğini söyleyen Kubilay “Çalışma arkadaşlarıyla birlikte birlik ve beraberlik içinde güzel hizmetlere imza atacaklardır. Çerkezköy’de ilk kez Kent Konseyi çalışma toplantısına katıldım ve çok güzel işlerin yapıldığını gördüm. Bu nedenle Kent Konseylerinin bulundukları yerlerin kalkınmasında güzelleşmesinde ileri gitmesinde önemli bir rol üstlenmeleri çok güzel bir olgu” dedi.

ÜYELERİN ISRARIYLA ADAY OLDUM

Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kent Konseyine başkan olmayı hiç düşünmediğini ancak kongrede Ali Bozdağ, Yaşar Kuş ve diğer kent konseyi üyelerinin ısrarı ile aday olduğunu ifade eden Karagöz “İlçemizde çalışkan bir kaymakamımız olmasından son derece memnunuz. Kaymakamımız her zaman bir dediğimizi iki etmiyor. Eşime ve beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. İnsanları seviyorum. Okulumuzda da bunu insanlarımıza gösteriyoruz” dedi.

SAĞLIK VE EĞİTİM KONULARINA AĞIRLIK VERDİ

Kaymakam Metin Kubilay Çerkezköy’de göreve başladığı günden bu yana sıkı bir çalışma sergilediğini ve çalışmalarını da Çerkezköylülerin takdir ettiğini ifade eden Karagöz “Çerkezköy’de bu güne kadar Kaymakamlık nezdinde yapılamayan işler Kaymakamımız Kubilay tarafından yapılmaya başlanıldı. Özellikle ilçemizde sağlık ve eğitim konularına ağırlık verildi. Sağlık personeli artık saat 8.30’da işinin başında oluyor. Çünkü artık kaymakamımız sıkı denetleme yapıyor” dedi. Çerkezköy’de artık bazı kurum ve kuruluşların kendilerine düzen verdiğini söyleyen Karagöz Kaymakam Kubilay'ın uzun yıllar Çerkezköy’de görev yapmasını temenni etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10