Şafak Törin 1911 Çerkezköyspor'da

Süper Amatör Ligde mücadele eden Çerkezköyspor'un alt yapısından yetişen Şafak Torin transfer tercihini 1911 Çerkezköyspor'dan yana kullandı.

25.06.2014 21:28:00 0
Şafak Törin 1911 Çerkezköyspor

Çerkezköy Haber-  Geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Sorununu Suat Akdereli ile çözen Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor sezonun en önemli bombasını patlattı. Geçtiğimiz yıl Çerkezköyspor’da mücadele eden Şafak Törin 1911 Çerkezköyspor’lu imzayı attı. İmza töreninde konuşma gerçekleştiren golcü oyuncu Törin “Gelen teklifler sonucunda tüm teklifleri değerlendirdikten sonra benim için daha iyi ve hayırlı olacağını düşünerek tercihimi 1911 Çerkezköyspor’dan yana kullandım. Bu transferin iki taraf için hayırlısı olmasını diliyorum” dedi. Transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Bu yıl şampiyonluğa oynayacak takım için kollarımızı sıvadık. Takıma büyük bir katkı verecek Şafak Törin’i transfer ettiğimiz için çok mutluyuz” dedi.

İMZAYI ATTI

Süper Amatör Lig’de bu yıl şampiyonluk hedefleyen 1911 Çerkezköyspor Çerkezköyspor'un forvet oyuncusu Şafak Törin'i transfer ederek, kadrosunu güçlendirdi. Çerkezköyspor’un alt yapısından çıkan ve oynadığı takımlarda başarılı bir sezon geçiren Şafak Torin 1911 Çerkezköyspor yöneticileri ile yaptığı görüşmenin ardından kendisini 1911 Çerkezköysporlu yapan imzayı attı.

11 GOL ATTI

Çerkezköyspor altyapısından yetişen ve 2003-2010 yılları asında temsilcimizde başarılı yıllar geçiren Şafak Törin 2010 yılında 3.Lig ekiplerinden Bayrampaşaspor’a transfer oldu. Bir sezon bu takımda oynadıktan sonra Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden eski ekibine tekrar dönen Törin Teknik Direktör Hüsamettin Balcı ile anlaşamadığından dolayı kulübü ile bağları kopartılmıştı. Daha sonra Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor’a transfer olan Şafak Törin daha sonra ise Velimeşe Belediyespor ile anlaştı. Velimeşe Belediyespor ile başarılı bir sezon geçiren Karasuspor’a transfer olmuştu. Karasuspor ile anlaşamayan golcü oyuncu geçtiğimiz sezon devre arasında Çerkezköyspor’a geri dönmüştü. 3.Ligde 13 karşılaşmaya çıkan Törin rakip fileleri ise 3 kez havalandırmıştı. Bölgesel Amatör Ligde Çerkezköyspor ile Tekirdağspor forması giyen Şafak Törin 44 karşılaşmada 11 gol kaydetmişti.

“GÜZEL BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

Bu sezon 1911 Çerkezköyspor’un başarısı için mücadele edecek olan 23 yaşındaki golcü oyuncu Şafak Törin, hedefleri olan büyük bir takıma geldiği için mutlu olduğunu ifade etti. Törin: “ Gelen teklifler sonucunda tüm teklifleri değerlendirdikten sonra benim için daha iyi ve hayırlı olacağını düşünerek tercihimi 1911 Çerkezköyspor’dan yana kullandım. Bu transferin iki taraf için hayırlısı olmasını diliyorum. 1911 Çerkezköyspor için diğer takım arkadaşlarım ile beraber elimizden gelen tüm çabayı gösterip güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

“TRANSFERLER DEVAM EDECEK”

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Geçtiğimiz hafta Teknik Direktör sorunumuzu tecrübeli antrenör Suat Akdereli ile çözdük. Teknik Direktörümüzün direktifi doğrultusunda Çerkezköy’ün alt yapısından yetişen çok başarılı oyuncu Şafak Törin’i transfer ettik. Şafak’ın takımımıza çok faydalı olacağını düşünüyorum. Transfer çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Takımda eksik gördüğümüz mevkilere de transferlerimiz sürecek. Bu yıl ligde güçlü bir ekip grup şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10