Başsavcı Yılmaz: Güzel işlere imza attık

Tekirdağ Barolar Birliği Çerkezköy Temsilciliği, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Yaz Kararnamesiyle Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Adıyaman Başsavcılığı görevine atanan B

Çerkezköy 26.06.2014 11:47:00 0
Başsavcı Yılmaz: Güzel işlere imza attık

AYRILDIĞI İÇİN ÜZGÜNÜZ

Tekirdağ Barolar Birliği Çerkezköy Temsilcisi Erdoğan Ünal, yemekte yaptığı konuşmada, 25 yıllık emekli bir devlet memuru olarak bir yerden bir yere taşınmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi bildiğini ifade etti. Ünal “Önemli olan ayrıldığınız yerde hatırlanmaktır” dedi. Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz ile bu süre zarfında fazla çalışamadıklarını söyleyen Ünal, Çerkezköy’den ayrıldığı için üzgün olduklarını ve kendisini her zaman özleyeceklerini söyledi.

ZOR BİR DÖNEMDE GÖREV YAPTI

Tekirdağ Barolar Birliği Başkanı Nevzat Teker de, tayini çıkan Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yılmaz’ın Çerkezköy’de zor bir dönemde görev yaptığını ifade eden Teker “Yeni bir binayı alarak işler bir hale getirdi. Doğal afetten dolayı adliyeyi su bastı, dosyalar yok oldu. Gerçekten ciddi sorunlar yaşandı. Ama bunlara rağmen hepimizi onurlandırdınız. Sizlere yaptığınız görevlerden ötürü çok teşekkür ediyoruz. İnşallah görev yapacağınız yerlerde de Çerkezköy’de ki gibi eksiklikleri tamamlayıp güzel bir hizmet yaparsınız” şeklinde konuştu.

GÜZEL İŞLER YAPMAYA ÇALIŞTIK

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz da tayini çıktıktan sonra çok güzel teveccüh ve iltifatların olduğunu ifade ederek “Herkese teşekkür ediyorum. Çerkezköy'e geldiğimizde çok zor şartlar vardı. Bir hayal kurduk onu da başardık” dedi. Yeni Adliye Sarayı'nın tamamlanması için hep birlikte tüm çalışma arkadaşlarıyla gayret göstererek güzel bir eser ortaya koyduklarını söyleyen Yılmaz “Görev sürem içersinde Çerkezköy için her zaman güzel işler yapmaya çalıştık” dedi. Çerkezköy’de yaptıklarının yanında yapamadıklarının da olduğunu ifade eden Yılmaz, yeni görev yerinde de güzel işlere imza atmayı temenni etti.

PLAKET TAKDİM ETTİ

Programda Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz'a, Tekirdağ Baro Başkanı Nevzat Teker ve Çerkezköy'ün kıdemli avukatlarından Zeki Baydar tarafından Çerkezköy'e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi. Geceye Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ve eşi avukat Şirin Yılmaz, Tekirdağ Barolar Birliği Başkanı Nevzat Teker, Tekirdağ Barolar Birliği Çerkezköy Temsilcisi Erdoğan Ünal, Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu, avukatlar ile adliye personeli katıldı.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10