Aydemir: Yeni pazaryeri istemiyoruz

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ilçe yönetim kurulu üyeleri Halit Er, Zeynep Akkoyun, Hasan İşcan, Hasan Tüfekçi ve Kamil Çetintaş ile birlikte dün saat 14.00'te Kapalı Pazar yerin

Çerkezköy 26.06.2014 19:56:00 0
Aydemir: Yeni pazaryeri istemiyoruz

YENİ PAZAR YERİ İSTEMİYORUZ

Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Cevdet Aydemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Pazar esnafı olarak birçok sıkıntılarımız oluyor. Ali Ertem’in Belediye Başkanı olduğu dönemde de sıkıntılarımızı kendisine anlatıyorduk. Her defasında isteklerimizi ikiletmedi. Yeni dönemde de mevcut Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da sıkıntılarımızı dile getirdik. Şu an bir şey yapamayacaklarını söylediler. Yeni ve daha modern bir Pazar yeri yapacaklarını belirttiler. Biz yeni bir Pazar yeri istemiyoruz. Mevcut Pazar yerimizden memnunuz. Mevcut Pazar yerine biraz tadilat yapılsın yeter” dedi.

BİZİ SOKAKTAN KURTARDI

Belediye Eski Başkanlarından Mehmet Uz’un Pazar esnafını sokaklardan kurtararak onları bir arada topladığını söyleyen Aydemir “Bizi sokak aralarından kurtararak Mehmet Uz Başkanımıza da çok teşekkür ediyoruz. Onun kazandırmış olduğu bu kapalı Pazar yeri sayesinde tüm pazarcılar kayıt altına girerek vergiye tabi oldular sigortalı oldular ve bu gün onun sayesinde de bir çok esnafımız emekli oldu. Şu an bizde kayıt dışı çalışan pazarcı esnafı yok” dedi.

ELİMİZDEN NE GELİYORSA YARDIMCI OLMAYA HAZIRIZ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar da pazarcılara her türlü yardıma hazır olduklarını belirterek, “Bizler İktidar partisinin birere mensupları ve AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak elimizden gelebilecek ne var ise yapmaya hazırız. Biliyorsunuz il ve ilçe yönetimleri değişti. Biz ilçe yönetimi olarak yeniden bu göreve atandık ve görevimizin başındayız. Tekrar bizi iş başına getirdikleri için Genel Merkezimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

MECLİS ÜYELİĞİNDE HAK YENMEYECEK

Çerkezköy ilçe yönetimi olarak ilçeye faydalı olmak için sıkı bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Bahar “Biz dört buçuk yıl sonra yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinin startını şimdiden verdik ve çalışmalarımıza başladık. Seçimlerde de meclis üyeliklerini belirlerken partiye maddi manevi olarak hizmet etmiş arkadaşlarımız tercih edilecektir. Biz teşkilat olarak partiyle ilgisi olmayan kamuda ön plana çıkan isimleri tercih etmeyeceğiz. Kısaca meclis üyeliğinde hak yenmeyecek” dedi.

HİJYEN SERTİFİKASI VERDİ

Çerkezköy Pazar esnafından olan, bir süre hijyen eğitimi alan ve sonra bir çok esnaf arkadaşına da hijyen eğitimi veren Ahmet Dalkılıç’a Çerkezköy Pazarcılar Dernek yönetiminin düzenlediği sertifikayı Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar takdim etti. Başkan Bahar, Pazar esnafının hijyen konusunda hassas davranmasının çok olumlu bir hareket olduğunu belirterek bu yönde önderlik eden Dalkılıç’ı tebrik etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

      

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10