Ali Tezel'den ÇTSO'ya ziyaret

Türkiye'nin ünlü Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel dün saat 15.30'da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Tezel'i ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetim Kuru

Çerkezköy 26.06.2014 20:08:00 0
Ali Tezel

ÇERKEZKÖY’E 25. ŞUBEMİZİ AÇTIK

Yönetim Kurulu toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette, Ali Tezel, Ticaret ve Sanayi odalarını demokratik olmaları nedeniyle çok sevdiğini belirterek “Çerkezköy’de 2008-2011 yıllarında da konferans vermek için geldim. Çerkezköy her yönü ile gelişmiş güzel bir sanayi kenti. Çerkezköy’de bu gün 25. Şubemizi açtık.”dedi. Tezel Çerkezköy’e açtıkları Sosyal Güvenlik Şubesinde de sorunu olanların sorunlarını çözümleyeceklerini belirtti.

 

 

SORUNLARIN ÇOĞU İŞÇİLERDEN GELİYOR

Kendilerine sorunların çoğunun işçilerden geldiğini ifade eden Tezel “Bazı işverenler benim işverene karşı olduğumu sanıyor. Oysa ben yasalar ne diyorsa o konuları dile getiriyorum. Sorunların çoğu işçiden geliyor. İşverenden gelmiyor. İşveren beni ‘ Benim işçimi bana karşı kışkırtan’ olarak görüyor. Ben bana gelen soruya cevap veriyorum. Bu nedenle de işçi kesimi beni daha çok seviyor. Yasaların büyük  kısmı işçilerin lehine. İşveren bütün yasal sorumluluklarını getirirse sorun yok. Kayıt dışına karşı gerçek kayıtlı işçi çalıştıranın sesi çıkmıyor. Sesi çıkması lazım. Çünkü onunda hakkını kayıt dışı işçi çalıştıran alıyor” diye konuştu.

BİNAYI MÜKEMMEL BULDUM

ÇTSO Başkan Vekili İsmail Akın, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker,Meclis Başkan Yardımcısı Asım Yavuzarslan ve Yönetim Kurulu üyesi Sinan Sefil de yaptıkları konuşmalarda Ali Tezel’i ÇTSO’da ağırlamaktan mutlu olduklarını ve önümüzdeki günlerde oda olarak düzenleyecekleri  sosyal güvenlik konusunda kendisini konuşmacı olarak davet edeceklerini belirtti. ÇTSO yöneticileri ile birlikte ÇTSO’nun birimlerini gezen Tezel “ÇTSO binasını son derece mükemmel buldum” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

      

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10