Kubilay: Amacımız vatandaş odaklı hizmet

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kamu kurumlarına yönelik habersiz denetimlerini sürdürüyor. Kaymakam Kubilay önceki gün de Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ve Çerkezköy Mal

Çerkezköy 27.06.2014 21:33:00 0
Kubilay: Amacımız vatandaş odaklı hizmet

BAŞARILAR DİLEDİ

İlk olarak Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü denetleyen Kubilay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’dan kurumun çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı. Çalışma alanlarını personel ile birlikte denetleyen Kubilay, göreve yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’a ve kurum personellerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

TÜM KURUMLARA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ardından Mal Müdürlüğü’ne geçen Kubilay, Çerkezköy Malmüdürü İlhami Taşkın’dan kurumun çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Birimleri personelleri ile birlikte yerinde denetleyen kaymakam Kubilay, vatandaşlara daha iyi bir hizmet verme noktasında tüm kurumlara büyük görev düştüğünü ifade etti.

 

 

HİZMETTE BERABERLİK İLKESİ İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİN

Kurum amirlerine hizmette beraberlik ilkesi doğrultusunda görevlerine devam etmeleri talimatını veren Kubilay, amaçlarının klasik bürokratik yönetim anlayışından ziyade vatandaşa hizmet odaklı yönetim anlayışı olduğunu ifade etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10