Çalışma grubu başkanları seçildi

Çerkezköy Kent Konseyi'nde dün 10.00-11.30 saatleri arasında yapılan seçimlerde İmar Planlama Trafik Ulaşım Çalışma Grubu, Kültür Sanat Faaliyetleri Çalışma Grubu, Proje Geliştirme ÇalÄ?

Çerkezköy 27.06.2014 21:38:00 0
Çalışma grubu başkanları seçildi

ÇEVRE SAĞLIĞI GRUBU BAŞKANI SEÇİLDİ

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’ün de katıldığı seçimlerde ilk olarak Çevre Sağlığı Çalışma Grubu başkanı seçildi. Başkanlık için Dr.Nurtekin Erol, Tahsin Çipli ve Hülya Dediğidoğru aday olurken, yapılan oylama sonucunda grup başkanlığına oybirliği ile Dr. Nurtekin Erol seçildi.

3 ADAY ÇIKTI

Toplantıda daha sonra Kültür Sanat faaliyetleri Çalışma Grubu Başkanlığının seçimi yapıldı. Başkanlık için M.Günay Gökçe, Abdurahman Arslan ve Yasemin Tokgöz aday oldu. 21 oy alan M.Günay Gökçe başkanlığa seçilirken, 14 oy alan Yasemin Tokgöz ise başkan yardımcılığına seçildi. Abdurrahman Arslan ise 5 oy aldı.

BAŞKANLIĞA TUNCAY ÜSTÜNOL SEÇİLDİ

Proje Geliştirme Çalışma Grubu başkanlığı için de Tuncay Üstünol, Nuray Altıntaş ve Uğur Özcan aday olurken, başkanlığa oybirliği ile Tuncay Üstünol seçildi. 30 oy alan Nuran Altıntaş Başkan Yardımcılığına getirildi ve 23 oy alan uğur Özcan ise yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

 

 

29 OY ALDI

Toplantıda son olarak da İmar Planlama Trafik Ulaşım Çalışma Grubu başkanlık seçimi yapıldı. Naim Tavan, Naz Erdoğan ve Yaşar Aygün’ün aday olduğu seçimlerde 29 oy alan Naz Erdoğan İmar Planlama Trafik Ulaşım Çalışma Grubu Başkanı olurken, 19 oy alan Naim Tavan başkan Yardımcısı ve 16 oy alan Yaşar Aygün de yönetim kurulu üyesi seçildi.

 

 

AMACIMIZ ÇERKEZKÖY’Ü DAHA İLERİ TAŞIMAK

Seçimlerin ardından konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz “Çalışma gruplarının başkanlık seçimleri tamamlandı. Her çalışma grubunun kendi alanlarında hazırlayacakları projelerle Çerkezköy’ün daha da kalkınmasına ve güzelleşmesine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Çerkezköy Kent Konseyi olarak amacımız Çerkezköy’ü çok daha ileriye taşımak. Tüm çalışma gruplarında görev alanların da bu bilinçte olduğuna her grubun da özverili şekilde çalışma sergileyeceğine inanıyorum. Tüm çalışma gruplarına başarılar diliyorum” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10