1911 Çerkezköy'dan iki önemli transfer

2014-2015 sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan 1911 Çerkezköyspor transferde iki oyuncuyu daha renklerine bağladı. Geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Suat Akdereli ile sözleşme imzalayan 1911 Çer

29.06.2014 11:58:00 0
1911 Çerkezköy

Süper Amatör Lig’de güçlü bir takım kurmak isteyen 1911 Çerkezköyspor transferde hız kesmiyor

VEDAT TURA’DA 1911 ÇERKEZKÖYSPOR’DA

Bu yıl isim değişikliğine giden ve ardından yep yeni bir yönetim ile yoluna devam eden 1911 Çerkezköyspor şampiyonluk yolunda önemli transferlere imza atıyor. Geçtiğimiz hafta Çerkezköy’ü iyi bilen Teknik Direktör Suat Akdereli ile anlaşan 1911 Çerkezköyspor ardından ise Çerkezköy’ün alt yapısından yetişen Şafak Törin’i kadrosuna katmıştı. Transferde hızını kesmeyen 1911 Çerkezköyspor geçtiğimiz günlerde Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz ile görüştükten sonra kararını değiştiren Vedat Tura’yı kadrosuna kattı.

İKİ BOMBA TRANSFER

Kulüp Başkanı Murat Narçın ile kendisini 1911 Çerkezköyspor renklerine bağlayan sözleşmeyi imzalayan Vedat Tura, takım arkadaşlarıyla birlikte ellerinden gelen mücadeleyi sergileyeceklerini kaydederek 1911 Çerkezköyspor’u şampiyon yapmak için büyük mücadele örneği ortaya koyacaklarını ifade etti. Transfer çalışmalarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor Çorlu Gençlerbirliğispor’un başarılı kanat oyuncusu Bahadır Aydınoğlu ile de anlaştı.

“TRANSFERLER SÜRECEK”

Yapılan transferlerin 1911 Çerkezköyspor’a büyük güç katacağını ifade eden 1911 Çerkezköyspor Basın sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, “bu bölgenin en iyi futbolcularını transfer etmek adına özverili bir şekilde çalışmaktayız. Tabi ki başta başkanımız Murat Narçın ve Genel kaptanımız Melih Gedikoğlu önderliğinde transfer komitemiz ciddi bir gayret içindeler. Yönetim kurulumuzda aynı şekilde sürekli diyaloglar halinde transferler hakkında fikir alışverişindeyiz” diye konuştu.

 

 

“ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYORUZ”

1911 Çerkezköyspor olarak şampiyonluk hedeflediklerini kaydeden Çolakoğlu” Tercihimiz öncelikle bu bölgenin futbolcularıyla anlaşmak ve bu bölgeyi iyi tanıyan futbolcularla yola devam etmektir. Mevcut kadromuzda yola devam edeceğimiz arkadaşlarımızla da önümüzdeki günlerde masaya oturarak gerekli görüşmeleri yapacağız. Genç arkadaşlarımızın da katkılarıyla yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz. Vedat ve Bahadır arkadaşlarımız bugüne kadar oynadığı takımlarda gerçekten çok başarılı oldular. Bu sezonda bizim takımımızda şampiyonluk yolunda ellerinden geleni yapacaklarını inanıyorum. Bundan da hiç şüphemiz yoktur” dedi.

“TRANSFERLER DEVAM EDECEK”

Transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Çolakoğlu “Transfer komitemiz gece gündüz demeden gerekli görüşmelerini sürdürüyorlar. Bu sene iddialı bir ekiple ligdeki yerimizi alacağız. İlk senemizde tek hedefimiz şampiyonluk olacak. Yapacağımız transferlerle de takımımızın en iyi şekilde mücadele edeceğinden şüphemiz yok. Teknik direktörümüz Suat Akdereli’nin talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden en iyi şekilde devam edeceğiz. Çerkezköy’de sporu ve sporcuyu sevdirmek adına var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10