Çerkezköyspor transfere hızlı girdi

Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Velimeşe Belediyespor'a mağlup olarak yeni sezonda Süper Amatör Ligde mücadele edecek Çerkezköyspor 2014-2015 transfer sezonuna hızlı girdi.Çerkezköyspor iç transfe

29.06.2014 12:01:00 0
Çerkezköyspor transfere hızlı girdi

Çerkezköyspor yeni sezon öncesi iç ve dış transferde düğmeye bastı .

“BAL AYARINDA TAKIM KURUYORUZ”

Yeni sezon transferlerinin tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz öncesi gün kulüp binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Korkmaz “Önceki gün düğmeye basarak transfer çalışmalarına başladık. Elimizden geldiğince ince eleyip sık dokuyarak bizi sezon sonunda hedefe götürecek mutlu edecek takım ile yola çıkmak için gerek iç transferde gerekse dış transferde daha önceden belirlediğimiz takip ettiğimiz oyuncular ile bir kısmı ile anlaşmış bulunmaktayız. Bu sezon Süper Amatör Ligde olmamız BAL liginden aşağı olması anlamına gelmiyor. Çünkü sonuçta ne olursa olsun büyük bir ihtimal ile bal liginden bir takım ile final maçı oynamak zorunda kalacağız. Dolayısıyla Bölgesel Amatör Lig ayarında bir takım kurmak istiyoruz. Ne olursa olsun bu sezon sonunda tekrar bal ligine çıkmak için çalışmalar yapıyoruz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, başarılı bir takım kuruyoruz. Bölgesel Amatör Lig tecrübesi olanlarla irtibat halindeyiz. Büyük bir bölümü profesyonel ve bal liginde oynamış bu ligin üstesinden gelecek arkadaşlarla yola çıkacağız” diye konuştu.

 

 

ALT YAPI OYUNCULARI A TAKIMDA

İç transfer de birkaç oyuncu ile anlaştıklarını kaydeden Korkmaz “İç transferde stoperler Abdi Karataş, geçtiğimiz sezon Bingöl Çapakçurspor’a transfer olan Hasan Gürlek, sol bek Kadir Mert Örentepe, Onur Güngör, orta saha oyuncumuz Serkan Akyüz’le sözleşme imzaladık. Takımımıza altyapıdan sağ bek Baki Eroğlu, stoper Uğur Hasko, Doğukan Uncuoğullarından, orta saha oyuncuları Mehmet Oğultarhan, Fatih CAnyıldız, sağ açık Melik Karabulut, Fatih Boya, forvet Kubilay Köse, kaleci Yusuf Emç’i kattık” diye konuştu.

 

 

DIŞ TRANSFERDE DE TAM GAZ

Dış transferde de önemli isimlere imza attırdıklarını kaydeden Korkmaz “ Dış transferde ise Sitespor’dan Hilmican Taşdemir, Çorlu Gençlerbirliği’nden Sultan Kaynak, Bahadır Aydoğan, Sorgun Belediyespor’dan Fırat Demir, Sultanköy Belediyespor’dan  Cihan Alözkan ve Edirne Gençlik’ten eski oyuncumuz Mehmet Narin’le anlaşmaya vardık”diye konuştu. Korkmaz açıklamasının sonunda ise iki sezon önce kadrolarında bulunan Hakan Olkan’ın Mersin İdman Yurdu ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını ifade ederek duyduğu mutluluğu dile getirdi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10