Yüzlerce kişi aynı sofrada buluştu

Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar çadırı bu yıl da kuruldu. Eski belediye hizmet binasının bulunduğu alanda kurulan iftar çadırında cumartesi günü 500 kişi ilk orucu açmanın he

Kapaklı 29.06.2014 13:47:00 0
Yüzlerce kişi aynı sofrada buluştu

İLK İFTAR AVCU HURDACILIK’TAN

İlk iftar Avcu Hurdacılık Otomotiv Sanayi Limited Şirketi tarafından verilirken, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Avcu Hurdacılık Otomotiv Sanayi Limited Şirketi sahibi Yahya Avcu ile Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı ve Kapaklıspor Kulübü Başkanı Seçkin Dilsiz de ilk iftar yemeğinde vatandaşları yalnız bırakmadı.

 

 

KENDİ ELLERİYLE SERVİS YAPTILAR

Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen ve Yahya Avcu, iftar çadırında vatandaşlara kendi elleriyle pilav servisi yaptı. Çorba, yemek, pilav ve tatlı ile açılan iftar sonrasında açıklama  yapan Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, huzurlu bir ramazan geçirme temennisinde bulundu. Otuz gün boyunca iftar verecek olan iş adamlarına teşekkür eden Sekmen, ayrıca ramazanın huzur ve bereket getirmesini de temenni etti.

BİRLİK VE BERABERLİĞİN ARTMASINA VESİLE OLUYOR

İftar çadırlarının zengin fakir ayırt etmeksizin tüm insanları bir araya getirdiğini belirten Sekmen, “Ramazan Ayı, paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan Ayı 11 ayın sultanıdır. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor” dedi.

 

 

RAMAZAN BOYUNCA DEVAM EDECEK

Kapaklı Belediyesi iftar çadırında, dün akşam Sare Gayrimenkul tarafından iftar yemeği verilirken, Ramazan ayı boyunca Akgül Emlak, Varol Beton, Aytaç Emlak, Şükür İnşaat, Altınoku Mühendislik, Vatan İnşaat, Kapaklı Yapı Denetim, Özbirlik İnşaat, Hakte Çevre Düzenleme, Arda Bebe, Kardeşler İnşaat, Zafer İnşaat, Enes Emlak, Çavdaroğlu Hafriyat, Ertaş Yapı Denetim, Atıcı Spor Kompleksi, Altaş Hafriyat, Beren İnşaat, Ceylan İnşaat, Toronoğlu Yapı Market, Cimbek İnşaat, Yolfen İnşaat, Memişoğlu İnşaat, Çetin Grup, Işık Emlak, Nura Yapı Emlak, DMR Bobinaj Elektrik, Eray Temizlik, Kutay Temizlik, Atılım Beton, Sur İnşaat, Eflatun Organizasyon ve Metin Müzik iftar yemeklerinin sponsorluğunu üstlenecek.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10