Kent Konseyi'nde Ersöz dönemi

Süleymanpaşa Kent Konseyi'nin ilk genel kurulu Belediye Kültür Merkezi'nde Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Türkiye Kent Konseyleri Birli

Süleymanpaşa 1.07.2014 14:25:00 0
Kent Konseyi

OY ÇOKLUĞU İLE SEÇİLDİ

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda Divan üyeliklerine Muzaffer Doğan, Ali Korkmaz ve Nijat Ayvaz seçilirken tek aday olarak çıktığı Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanlığı’na Eczacılar Odası Başkanı Ufuk Bekir Ersöz oy çokluğu ile seçildi. Seçim öncesi konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Üç aylık dönemi bugün sonlandırıyoruz. Bu 3 ay içindeyeni kurulan belediyeler için yapılması gerekenler ne varsa yasada belirtilen bugün itibari ile hepsini gerçekleştirmiş oluyoruz. Bunlardan bir tanesi Süleymanpaşa Kent Konseyi’ni oluşturmaktı. Son günde de olsa bunu başarmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kent konseyi ile birlikte hizmetleri yaygınlaştırabilirsek, kamuoyunun her kesimine paylaştırabilirsek Süleymanpaşa’nın gelişimini bir an önce tamamlayabiliriz. Ben Süleymanpaşa Belediye Meclisi adına Süleymanpaşa Kent Konseyi’nin başarılı olacağına inanıyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YÜRÜTME KURULU DA SEÇİLDİ

Yapılan gizli oylamada yürütme kurulunu da belirleyen Süleymanpaşa Kent Konseyi, yürütme kurulu üyeliklerine Muzaffer Destereci, Nilgün Marmara, Erkan Yarapsanlı, Ali Rıza Açıkgöz, Erdal Er, Gamze Varol Saraçoğlu, Gülşen Tufan, Özlem korkmaz ve Behçet Atlı’yı seçti.

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10