Sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacaklar

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi indirim anlaşmaları yapmayı sürdürüyor.Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi daha öncede Fevzipaşa Spor Kulübü, Özel Ceylin Anaokulu, Özel Optimed

Çerkezköy 2.07.2014 18:37:00 0
Sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacaklar

İMZALAR ATILDI

Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak imza töreni sonrasında yaptığı konuşmada, “Daha önceleri bazı firmalarla yaptığımız indirim anlaşmalarına bugün de biz yenisini ekledik. Bu gün Avrupa Göz Hastanesi ve Avrupa Hospital ile imzaladığımız indirim anlaşmasıyla üyelerimiz büyük oranlarda indirimlerden faydalanacaklar. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubemize bağlı İşyerlerinde çalışan üyelerimiz, eş, çocukları, anne, baba ve kardeşleri de bu indirim anlaşmasından yararlanacak” dedi.

YAPILAN ANLAŞMA İLE SAĞLANAN İNDİRİMLER

Başkan Murat Koçak, yapılan anlaşmasıyla yüzde 20-30 arasında indirim sağlandığını da belirterek, “Üyelerimiz için muayene ücretlerinden, Devlet katılım payı 12 TL hariç fark alınmayacaktır. Tüm tetkiklerde yüzde 30, genel ameliyatlarda yüzde 20 ve Lazer ameliyatlarında yüzde 30 indirim yapılacak. Katarakt ameliyatlarında fark alınmayacak” diye konuştu. Başkan Murat Koçak, “Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nin yetkili olduğu işyerlerinde çalışan Türk Metal Sendikası üyeleri Ankara, İstanbul’da Aksaray, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy, Esenyurt, Sultanbeyli, Elazığ, Kütahya, Tekirdağ ve Çorlu’daki hastaneden faydalanacaklar” dedi.

ANLAŞMAYA KOÇAK VE ERBAŞ İMZA ATTI

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve Avrupa Göz Merkezi Halkla İlişkiler Yetkilisi Çiğdem Erbaş, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’nde indirim protokolünü imzaladı.  Başkan Murat Koçak, protokolü imzalarken, “ üyelerimiz eş ve çocukları için yeni bir anlaşma daha yapmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. Çiğdem Erbaş da yapılan anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber / Gülveren VATANSEVER

  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10