THK fitre ve zekat için start verdi

Fitve ve zekat toplama çalışmalarına başlayan Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi bu yıl mahalle muhtarlarına 1943 adet fitre zarfı dağıttı.

Çerkezköy 4.07.2014 17:30:00 0
THK fitre ve zekat için start verdi

MUHTARLIKLARA DAĞITILDI

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül  “Üç günlük bir çalışma ile fitre zarfları muhtarlıklara dağıtıldı” dedi. Bu yıl muhtarlıklara toplam 1943 adet fitre zarfı teslim ettiklerini söyleyen Zümbül “Vatandaşlarımızın yapacağı bağış ve fitreler için mahalle muhtarlıklarımızdan zarf temin edebilirler” dedi.

STANT DA KURULACAK

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın fitreyi bir kişi için 10 TL olarak belirlendiğini ifade eden Zümbül “Vatandaşlarımız zarflara kaç kişilik fitre koyacaksa fitre parasını da ona göre koymalı ve zarfın üzerine de mutlaka yazmalıdır. Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere 21 mahalle muhtarlığına teslim ettiğimiz fitre ve zekat zarflarına her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızın ilgi göstereceğine inanıyorum” dedi. Zümbül ayrıca, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kipa Alışveriş Merkezi’nde 7 Temmuz pazartesi gününden itibaren fitre zekat toplama standı kuracaklarını söyledi.

ÇALIŞMALARIMIZA KATKI SAĞLAYABİLİRLER

Fitre ve zekat zarfı bulamayan vatandaşların THK Çerkezköy Şubesi’nden de zarf temin edebileceğini söyleyen Zümbül “Talepte bulunacak vatandaşlarımız Cumartesi Pazar günleri hariç her gün mesai saati bitimine taleplerini karşılayabilirler. Ayrıca telefonla bize ulaşarak çalışmalarımıza katkıda bulunabilirler. Halkımızın Mübarek Ramazan Ayını kutluyor, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.   

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10