Türkiye Petrolleri'ni Çerkezköy'den tanıttılar

Türkiye Petrolleri'nin reklam filmi çekimi, ilçemizde Mayıs ayı başında hizmete giren Türkiye Petrolleri Çerkezköy Bayisi Yurt Kesim Petrol'de yapıldı.

Çerkezköy 4.07.2014 17:31:00 0
Türkiye Petrolleri

BİZLERİ MUTLU ETTİ

Yurt Kesim Petrol Sahiplerinden Rahmi Yılmaz, “Türkiye Petrolleri (TP) Reklam filmi çekimi için Türkiye genelinde satış yapan 300 istasyonu içinden Çerkezköy’deki istasyonu Yurt Kesim Petrol’ü seçti. Türkiye Petrolleri Türkiye genelinde 300 istasyonu arasından reklam filmi çekimi için en güzel istasyon olarak seçtiği istasyonumuzda reklam filminin çekilmesi bizleri çok mutlu etti” dedi.

 

 

YERLİ AKARYAKIT ŞİRKETİ OLDUĞU VURGULANIYOR

Türkiye Petrolleri’nin bayisi olmaktan memnun olduklarını ve onur duyduklarını söyleyen Rahmi Yılmaz “Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğümüz tarafından Ulusal çapta yayımlanacak olan TP’nin reklam filminin ilk kez çekilmiş olması ve de bu reklamın bizim istasyonda çekilmesi ise bizleri çok mutlu ettiği gibi büyük onur ve gurur duyduk” dedi. Çekimlerin 60 kişilik bir ekiple yapıldığını söyleyen Yılmaz “Titiz bir çalışma ile gerçekleşen Türkiye Petrolleri reklam filmi önceki gün Televizyon kanallarında yayımlanmaya başladı. Reklam filminde tema ürünün ve şirketin yüzde 100 yerli akaryakıt şirketi olduğu vurgulanıyor.  Bu reklamda anlatılan yerli malı yurdun malı olduğudur” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10