Albayrak: Tekirdağ'ın geleceğini planlıyoruz

Tekirdağ'ın ilçelerindeki mahalle muhtarlarına yönelik toplantılarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, önceki gün de Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen

Tekirdağ 6.07.2014 12:04:00 0
Albayrak: Tekirdağ

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Başkan Albayrak, yapım çalışmaları devam eden Atık Su Arıtma Tesisi ile Kanalizasyon ve Yağmur suyu hatları yapım işi hakkında mahalle muhtarlarına bilgiler verdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ’ın geleceğini planlayarak çalışma yaptıklarını ifade eden Albayrak “Kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yapım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Şuana kadar 70 km’lik kısım tamamlandı. Altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Bu anlamda 1-2 sene sıkıntı yaşayacağız. Mahallelerimiz kazılacak, yağmur suyu ve kanalizasyon hatları yapılacak. Ancak çalışmalarımızın sonunda altyapı sorunumuz kalmayacak. Bunun sözünü size veriyorum. Ama biraz zaman istiyoruz. Bizi izlemeye devam edin. Bir süre sonra bazı şeylerin değiştiğini göreceksiniz” dedi.

MUHTARLAR SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Şefi Yazan, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Teski Şube Müdürleri, ilgili personel ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda mahalle muhtarları da mahalleleri ile ilgili sorunları dile getirdi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10