Önsel, ikinci kez ilçe başkanı

Mustafa Ordu'nun görevden alınmasının ardından MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığına getirilen, yerel seçimler önce başkan adaylığı için ilçe başkanlığından istifa eden, geçti

Çerkezköy 9.07.2014 16:17:00 0
Önsel, ikinci kez ilçe başkanı

ELLERİNDEN GELENİ YAPACAKLAR

Dün saat 13.30’da ilçe binasında düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Kaplan, Genel Merkezin gönderdiği atamayı yeni ilçe başkanı olan Koray Önsel’e tebliğ etti. Önsel’in görevinin hayırlı olmasını temenni eden Kaplan “Göreve gelen bu arkadaşlar 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde partimizi 1. Parti yapmak için mücadele edecekler. 2015 yılında yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde de partimizi Çerkezköy’de birinci parti yapmak için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarına inanıyorum. Ekibin listesini genel merkeze gönderdik. Genel merkez de istediğimizi kırmadı ve bu arkadaşlara da güvenerek resmiyete döktü” diye konuştu.

 

 

2016’YA KADAR GÖREVE DEVAM EDECEĞİZ

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin’e ve İl Başkanı Enez Kaplan’a kendilerine olan güvenlerinden dolayı teşekkür etti. Göreve gelen yönetim ile 2016’ya kadar göreve devam edeceklerini ifade eden Önsel “O zaman dilimimde Çerkezköy’de MHP adına elimizden geleni yapacağımıza inanıyoruz. Bir seçim atlattık ve önümüzdeki seçimde de aynı azimle çalışacağız. Gerçekten güzel bir yönetim listesi oluşturduk. Genç bir ekip ile bir araya geldik” dedi.

TEKİRDAĞ’IN HİÇBİR İLÇESİNDEN MEMNUN DEĞİLİM

Toplantıda il başkanı Enez Kaplan basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. 30 Mart seçim sonuçları ile ilgili değerlendirme yapan Kaplan “İl Başkanı olarak Belediye Başkanlığını almak isterdim, yani sonuçtan memnun olmak imkansız. Ama oyumuz arttığını söyleyebilirim. Daha önce yapılan yerel yada genel seçimlere göre oyumuzun arttığını görüyoruz. Tekirdağ’ın hiçbir ilçesinden memnun değilim çünkü hiçbir belediyeyi kazanamadık” dedi.

İHSANOĞLU PAZAR GÜNÜ TEKİRDAĞ’A GELİYOR

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte çalışıp çalışmayacaklarının sorulması üzerine konuşan Kaplan “Cumhurbaşkanı Adayımız Ekmelettin İhsanoğlu Pazar günü Tekirdağ’a gelecek. Bu nedenle de programları da ortak bir şekilde yapılacak. İhsanoğlu’nu, MHP, CHP, DP, DSP, BTP olarak destekliyoruz. Bu beş partinin yöneticileri de hep beraber mücadele edecektir” diyerek en aktif rolü ise CHP ve MHP’nin oynayacağını söyledi.

PROGRAM HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Pazar günkü programı hakkında da bilgiler veren İl Başkanı Enez Kaplan “İhsanoğlu Edirne ve Kırklareli’ndeki programlarından sonra Tekirdağ’a gelecek. Saat 17.30’da Muratlı Karıştıran yolunda karşılandıktan sonra İhsanoğlu 18.15’DOE Tekirdağ İsmet İnönü Spor Salonu’nda muhtarlar ve Sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek. Daha sonra saat 20.20’de Tekirdağ dolgu alanında vatandaşlara iftar yemeğinde seslenecek olan çatı adayının Pazar günkü programı Tekirdağ’da son bulacak” bilgisini verdi.

ATANARAK DEĞİL SEÇİLEREK GELDİM

İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu’nun MHP Tekirdağ Milletvekili Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ve kendisini istifaya çağırdığının anımsatılması üzerine de konuşan Kaplan “Yarayı kaşımaya gerek yok, Ankara’daki davete sadece Belediye Başkan adayları ve kazanan Meclis üyeleri ile gittik. Bunun altında bir şey aranmasının anlamı yoktur.  Bu toplantıya Marmara Ereğlisi, Kapaklı, Çorlu ve Şarköy meclis üyesi çıkartmadığı için ilçe başkanları davet edilmedi. Ben devlet memuru gibi bu göreve atanarak değil seçilerek geldim. Benim istifamı isteyenler 2016 yılında yapılacak olan seçimler öncesi karşıma çıkar ve beni görevden alırlar” dedi.

ÜLKÜCÜ HAREKETTE LİDER ELEŞTİRİLMEZ

Kaplan, Tekirdağ tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin oyunu en çok yükselten İl Başkanı olduğunu ifade ederek “Eğer bu başarısızlıksa istatistiklere bir baksınlar. Ben ikili polemiğe girmiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi bir kurumdur ve büyük bir harekettir. Mübarek Ramazan ayında yara kaşımaya da gerek yoktur. Ben MHP’nin İl Başkanıyım. Eğer Mustafa Ordu ve arkadaşları çok rahatsız oluyorlarsa kendileri sadece üyedir, gidip istifalarını versinler. Kendilerine ülkücü sıfatı yakıştırıyorlar. Ama bir ülkücünün değil ü’sü, c’si bile olamadıklarını düşünüyorum” dedi ve ülkücü harekette liderin eleştirilmeyeceğini söyledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Koray Önsel Başkanlığında yeni yönetim Ali Gürsel Tefon, Bilgenur Şüşşet, Cebrail İçer, Lütfü İğrek, Ahmet Aydeniz, Niyazi Özdemir, Turabi Karagöz, Sonat Genç, Nusret Karalamacı, Müjgan Güner, Erhan Çiftçi, Ahmet Sezer, Adnan Akan, Aynur Işık, Özlem Şakrak, Muhammed Numan Erçin, İlker Yücel, Fatih Berber, Öner Kocaağa, Alparslan Karıksız, Halit Gacal, Halil İbrahim Kayır, Mesut Avcı, Selami Horay, Adem Keş, Hüsamettin Kaynak, Emrullah Ataçay, Çetin Aygün, Özdemir Çoşkun, Muharrem Moğulkoç, Tevfik Lanacı, Yahya Keleş, Naci Akın, Mevlüt Tutar, Memet Kar, Turap Karakoç, Mustafa Çevik’ten oluştu.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10