Sitespor Furkan Çiçek'i transfer etti

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Mardinspor'dan Furkan Çiçek ile bir yıllık anlaşma yaptı.

10.07.2014 18:06:00 0
Sitespor Furkan Çiçek

MARDİNSPOR’DAN GELDİ

Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Sitespor geçtiğimiz sezon Mardinspor’un başarısı için ter döken Furkan Çiçek ile sözleşme imzaladı. 22 Mart 1996 yılında dünyaya gelen 18 yaşındaki futbolcu 2011 yılında Mardinspor’un alt yapısında futbola başlarken, bu takımda iki yıldır başarılı bir performans sergiledi.

“TRANSFERLER SÜRECEK”

Önceki gün gerçekleşen imza töreninde konuşma gerçekleştiren Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Furkan ile bu sezon anlaşmaya vardık. Kendisinin gerek kişiliği ile gerekse futboluyla kulübümüze katkı sağlayacağını düşündüğümüz için kadromuza dahil ettik. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim. Bu yıl Sitespor olarak büyük başarılar elde etmek istiyoruz. Bu anlamda da transferlerimizi sürdürüyoruz. Hocamızın eksik gördüğü mevkilerin transferlerini sezon öncesinde bitirmek istiyoruz” dedi.

“TRANSFER OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM”

İmza törenin ardından konuşma yapan Sitespor’un çiçeği burnunda transferi Furkan Çiçek” Sitespor’a transfer olmamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Büyük ve hedefi olan bir camiaya geldiğim için mutluyum. Umuyorum ki güzel bir aile ortamında mücadelemizi vererek, takımımızı hep beraber hak ettiği yere taşıyacağız” dedi. 

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10