Belediye meclisi ikinci kez toplandı

Malkara Belediye Meclisi'nin Temmuz Ayı Olağan Toplantısı'nın ikinci oturumu önceki gün saat 16.30'da Meclis Odasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Başkanlığında yapıldı.

Malkara 11.07.2014 14:47:00 0
Belediye meclisi ikinci kez toplandı

OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Toplantı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un açılış konuşması, yoklama, saygı duruşu ve meclis gündem maddelerinin okunması ile başladı. Gündemin 2. maddesinde yer alan Zabıta Müdürlüğünün aylık maktu çalışma ücreti tespiti hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonunun aldığı karar ile maktu çalışma ücretinin 382 TL olmasına oy birliği ile karar verildi.

AÇILIŞ 100 TL

Gündemin 3. maddesinde yer alan Zabıta Müdürlüğünün Malkara Belediyesi'ne ait otobüslerin kiralama ücretleri hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonunun aldığı karar ile onanmasına oy birliği ile karar verildi. Buna göre; Malkara Belediyesi'ne ait otobüslerin düğün vb. kullanımından kira ücreti için açılış 100 TL, beher km. başına 2,5 TL ücret alınması, beher km. başına alınan ücretin Hacıevhat, Gazibey, Camiatik ve Yeni Mahalle güzergahlarında uygulanılmaması, cenaze törenlerinde Malkara sınırları (tüm mahalleler dahil) için ücretsiz olması, otoyol ve köprü geçiş ücretleri ile gemi ücretlerinin otobüsü kiralayana ait olması ve ücretlerin peşin tahsil edilmesi kararlaştırıldı.

GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANDI

Gündemin 4. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Plan Değişiklik ve Münferit İmar Planı Talep Ücretleri hakkındaki yazısı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonunun aldığı karar ile onanmasına oy birliği ile karar verildi. Gündemin 5. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Parsel Satışı hakkındaki yazısı görüşülerek; Malkara Belediyesi Tüzel Kişiliğine kayıtlı bulunan ve Uysal Madencilik'e ait maden sahasında kalan Pirinççeşme Mahallesi, tapuda pafta: 4, parsel: 796 = 31.400,00 metrekare ve pafta: 4-7, parsel: 1056 = 18.500,00 metrekare taşınmazların satılmasına oy birliği ile karar verildi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10