Emre Özten tekrar yuvaya döndü

Çerkezköyspor'un alt yapısında yetişen kaleci Emre Özten ile bir yıllığına anlaşmaya varıldı. İmza töreninde konuşma yapan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz "Yeni sezon önces

14.07.2014 18:06:00 0
Emre Özten tekrar yuvaya döndü

Çerkezköy Haber- Süper Amatör Ligde ilçemizi temsil eden Çerekezköyspor kaleci Emre Özten’i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

TEKRAR YUVAYA DÖNDÜ

2014-2015 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Çerkezköyspor’da yeni sezon hazırlıklarını transfer çalışmaları ile sürdürüyor. Çerkezköyspor geçtiğimiz sezon Çorlu Sanayispor’da mücadele eden 23 yaşındaki kaleci  Emre Özten’i transfer ederek kalesini sağlama aldı. 3 Ekim 1991 yılında Çorlu’da dünyaya gelen Emre Özten 2007 yılında Çerkezköyspor’da futbola başladı. 2010 yılında Çerkezköyspor’da profesyonelliğe geçen kaleci Emre daha sonra Kızılpınar Belediyespor’da bir yıl oynadıktan sonra tekrar Çerkezköyspor’a döndü. Çerkezköyspor’da kadroda kendisine yer bulamayan Emre Kızılpınar Belediyespor’a tekrar dönerek bu takımda şampiyonluk yaşadı. Kızılpınar Belediyespor’un kapanmasının ardından Çorlu Sanayispor’a transfer olan Emre Özten geçtiğimiz sezon bu takımda çok başarılı bir sezon geçirmişti. Kaleci Emre Bölgesel Amatör Liginde Çerkezköyspor forması ile iki karşılaşmaya çıktı.

“GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ”

İmza törenin ardından açıklama yapan kaleci Emre Özten hedefleri olan büyük bir takıma geldiği için mutlu olduğunu ifade ederken: " Bu sezon teknik heyet ve takım arkadaşlarımla birlikte bende Çerkezköyspor’u eski gücüne kavuşturmak için elimden geleni yapacağım, bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

“BAL’A YÜKSELECEĞİZ”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Ahmet Korkmaz “ Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız toplantının ardından iç ve dış transferde çalışmalara başladık. Yeni sezon öncesinde başarılı bir takım kurmak için çalışıyoruz. Bu nedenle takımı başarıya taşıyacak isimlerle gerekli anlaşmaları yaptık. 2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek gibi bir takım oluşturuyoruz. Bu yıl Süper Amatör Liginde başarılı olarak tekrar Bölgesel Amatör Lige yükseleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“EMRE’YE GÜVENİYORUZ”

Korkmaz “ Çerkezköyspor’un asil yer Bölgesel Amatör Ligder.  Geçen yıl kadromuzda bulunan as oyuncularımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Kendilerine şartları sunduk. İlerleyen günlerde tekrar görüşme yapacağız. Çerkezköyspor’un alt yapısından yetişen Emre Özten ile bugün tekrar anlaşmış bulunmaktayız. Emre son yıllarda kendini çok geliştirdi ve oynadığı takımlarda çok başarılı işlere imza attı.  Bu tecrübesini de Çerkezköyspor’da göstereceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Haber/Kemal ALTUNOĞLU

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10