Demircan il başkanlığına, Bulut ilçe başkanlığına atandı

4 yıldır Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini yürüten Turan Demircan'ın Tekirdağ İl Başkanlığına getirilmesinin ardından, bir dönem Çerkezköy İlÃ

Çerkezköy 15.07.2014 12:12:00 0
Demircan il başkanlığına, Bulut ilçe başkanlığına atandı

SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

İl Başkanlığına atandığını sosyal medyadan duyuran Turan Demircan “Bugün itibari ile Tekirdağ il başkanlığı görevine atamamız yapılmış olup bizi bu göreve layık gören ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hedefimiz inşallah partimizi davamızı en iyi şekilde temsil etmek, aldığımız bu emaneti bizden sonrakilere inşallah layıkıyla teslim etmek olacaktır.4 yıllık ilçe başkanlığı dönemimizde beraber çalıştığım tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma Alperen Ocakları başkanlarıma teşekkür eder, yeni ilçe başkanı ve oluşturacağı yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcımız olsun” açıklamasını yapmıştı.

İLÇE BAŞKANLIĞINA ATANDI

Demircan’ın il başkanlığına atanmasının ardından uzun yıllar Çerkezköy İlçe Başkanlığı yapan Yılmaz Bulut da yeniden ilçe başkanlığı görevine atandı. Bulut’un önümüzdeki günlerde yeni yönetimini oluşturarak yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10