Karagöz: Görevimi Kasım'da bırakacağım

Çerkezköy Emlakçılar Derneği bu yıl geleneksel iftar yemeğini Güneşler Otel'de düzenledi. Dernek Başkanı Serkan Karagöz yaptığı konuşmada Kasım ayında yapılacak genel kurulda altı yÄ?

Çerkezköy 15.07.2014 13:02:00 0
Karagöz: Görevimi Kasım

 KAYMAKAM METİN KUBİLAY’DA KATILDI

Çerkezköy Emlakçılar Derneği’nin bu yıl Güneşler Otel’de düzenlediği geleneksek İftar programına katılım yoğun oldu. İftara Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Atilla Can, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan ve eşi Tülay Ogan, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Emlakçılar Dernek Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Şükrü Dumanlar, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kuş, Mavi Marmara Minibüsler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yurdakul, ÇTSO yönetim kurulu eski üyesi Mustafa Asbaş, ÇTSO Meclis üyesi Kadir Uz, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Yiğit, Kapaklı Belediyesi eski Başkanı Enver Özel, Veliköy Belediyesi Eski Meclis üyesi Mülayim Ürkmez, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığına getirilen Yılmaz Bulut, Güzel Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Güzel , Çerkezköy Emlakçılar Derneği Yönetimi ve Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu’dan emlakçılar katıldı.

 

 

GÖREVİMİ 6 KASIM’DA BIRAKACAĞIM

Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna’nın sofra duası sonrasında konuşan, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz dernek başkanlığı görevini bırakacağını belirtti. Konuşmasına iftar programına katılan herkese teşekkür ederek başlayan Karagöz “Emlakcı arkadaşlarımızla birlikte iyi ve kötü günlerimiz oldu. Ben altı yıldır bu görevdeyim. Artık görevimi genç arkadaşlara devretmek istiyorum. 6 Kasım’da görevim doluyor. Ben istiyorum ki artık kongremizde genç arkadaşlarımız göreve gelsin.” dedi.

 BENDE HAKLARI OLAN VARSA HELAL ETSİN, BEN SİZLERE HAKLARIMI HELAL EDİYORUM

Başkan Serkan Karagöz “Ben yalnız başkanlık görevimi bırakacağım dernek üyeliğini değil. Dernek üyeliğim devam edecek. Dernek yönetim görevine veda edeceğiz. B u nedenle bende hakları olan varsa helal etsin. Ben sizlere haklarımı helal ediyorum. Bu akşam iftara icabetiniz nedeniylede herkese bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10