Çalışmalar devam ediyor

Kapaklı Belediyesi, ilçenin değişik noktalarında asfalt yol, dere ıslahı ve park çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı 15.07.2014 15:25:00 0
Çalışmalar devam ediyor

DAHA MODERN BİR KAPAKLI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kapaklı Belediyesi yetkilileri, daha modern ve çağdaş bir Kapaklı için çalıştıklarını belirterek “İlçemiz içerinden geçen mevcut derelerimizde ıslah çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Asfalt yol çalışmaları ile ilgili de bilgiler veren yetkililer “Asfalt yol yapım çalışmaları ilçemiz Mimar Sinan Caddesi’nde devam ediyor” dedi.

PARK ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Yapımına geçtiğimiz yıl Ağustos ayında başlanan İsmetpaşa Parkı çalışmalarında gelinen son durum hakkında da bilgiler aktaran yetkililer, İsmetpaşa Parkı’nda da çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Parkın proje alanının 17 bin 50 metrekare olduğunu belirten yetkililer “Konut yaşamına uygun, vatandaşların aile bireylerine uygun beraber kaliteli vakit geçirebilecekleri, çağdaş yaşam ihtiyaçları önceliği verilerek, açık park projesi tasarlandı” dedi.

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GELEBİLECEKLER

İsmet Paşa Parkı’nda 1 adet büfe, 1 adet park ve hizmet birimi  (kulis, tuvalet, gözlem odası) 1 adet su deposu, Amfi sahnesi ve oturma alanları ve havuz, bisiklet yolu ve yürüyüş yollarının yer alacağını ifade eden yetkililer, vatandaşların gönül rahatlığıyla gelecekleri ve dinlenebilecekleri bir ortam hazırlanacağını söyledi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10