Bağlık mahallesi sakinlerinin elektrik isyanı

Mayıs ayında 4 gün, Haziran ayında da bir hafta elektriksiz kalan Bağlık Mahallesi sakinleri, TREDAŞ'ın çalışmaları dolayısıyla bugün de 08.00-18.00 saatleri arasında 10 saat elektriksiz kalacak.

Çerkezköy 16.07.2014 13:00:00 0
Bağlık mahallesi sakinlerinin elektrik isyanı

10 SAAT ELEKTRİK VERİLEMEYECEK

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı. Yetkililer, TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, yatırım çalışmaları nedeniyle, 17 Temmuz  Perşembe günü 08:00-18:00 saatleri arasında 10 saat süre ile; Bağlık Mahallesi’nde enerji kesintisi  yapılacağını duyurdu.

ELEKTRİKLİ CİHAZLARI DEVREDEN ÇIKARIN

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için Alo 186 Çağrı Merkezi’ne başvurmaları konusunda gerektiğini ifade etti.

ELEKTRİKSİZ KALMAK İSTEMİYORUZ

Elektrik kesintileri nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirten Bağlık Mahallesi sakinleri ise, “Uzun süreli elektrik kesintisi nedeniyle mağdur oluyoruz. Çalışmaların biran önce tamamlanmasını ve bir daha elektrik kesintisi olmamasını istiyoruz” diyerek adeta duruma isyan etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10