Karagöz: Güzel işlere imza atmak istiyoruz

Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, kısa süre önce Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Serkan Karagöz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 16.07.2014 13:15:00 0
Karagöz: Güzel işlere imza atmak istiyoruz

BAŞARILAR DİLEDİLER

Dün saat 11.00’de Çerkezköy Kent Konseyi binasında gerçekleşen ziyarette Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ve yönetim kurulu üyesi Erdinç Erke,  Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Serkan Karagöz’e yeni görevinde başarılar diledi. Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ve yönetimin ziyaretlerinden memnun kaldıklarını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, "Sizi burada görmek bizim için büyük bir şeref” diyerek ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

“GÜZEL HİZMETLER YAPMAKİ İSTİYORUZ”

Taşıyıcılar Kooperatifinin Çerkezköy’ün olmazsa olmazları içinde yer aldığını kaydeden Karagöz “Üyelerimiz yapılan kongrede bizi seçti ve başkanlığa uygun gördü. Çerkezköy’e gerçekten Kent Konseyi olarak güzel şeyler kazandırmak istiyoruz. Her gezdiğimiz yerde eser kazandırır isek ne mutlu bize. Bundan sonra Kent Konseyi olarak Çerkezköy’deki sosyal hayatı aktif hale getirip güzel şeylere imza atmak gerekiyor. Çerkezköy’de insanlarımız iş haricinde akşamları çıkıp oturabilecekleri ve eğlenebilecekleri yerlerin olması gerekiyor. Bu gibi işletmelerin Çerkezköy’e kazandırılmasını ve bizim esnafımızın kazanmasını istiyoruz” dedi.

AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

Karagöz “İnşallah Çerkezköy Kent Konseyi olarak üyelerimiz ile birlikte elimizden geleni yaparız. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay bizlerin düşüncelerine saygı gösteriyor. Belediye Başkanımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifinden de faaliyetlerimizde yer alacak üyeler istiyoruz” dedi. Serkan Karagöz daha sonra Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat’a dilek ve istek formu takdim etti.

“İLÇEYE VİZYON KATIYOR”

Çerkezköy’de son günlerde Atatürk Caddesi’nde ciddi anlamla hareketliliğin yaşandığını kaydeden Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat da “Yaz aylarında özellikle Atatürk Caddesi’nde açılan iş yerlerinin fazlalığı nedeniyle akşamları dışarı çıktığımız zaman hareketliliği gözlemliyoruz. Daha fazla esnafın ve işletmenin ana işlek caddelere gelmesi ile birlikte Çerkezköy için daha güzel şeylerin olacağına inanıyorum. Böyle güzel işletmelerin açılması ilçemize vizyon katıyor” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10