"Doğanspor aşkını yaşatalım"

1965 yılında Aysal Güven'in kurucu Başkanlığı'nda kurulan Çerkezköy Doğanspor Kulübü üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çerkezköy 17.07.2014 16:11:00 0

ÇOK SAYIDA DOĞANSPORLU KATILDI

Çerkezköy’ün ilk kulüplerinden Doğanspor Kulübü üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Önceki akşam Çelebi Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen iftar programına Doğanspor Kurucu Başkanı Aysal Güven, Doğanspor Eski Başkanı Kazım Asbaş, Doğanspor yönetim kurulu üyeleri Ali İnan ve Necmi Evirgen’in yanı sıra efsanevi kadro oyuncuları Recep Şahin, Metin Akar, Abdullah Saçlı, Tamer Ergen, Taner Yavuz, Kaleci Cemal Sümbül, Nurettin Koru, Turgut Yeşil, Tahsin Dağşen, Vahit Alyörük, Recep Şahin, Şenol Tecmen, Özkan Özkan, Süleyman Özkan, Nejdet Daya, Bahattin Çoban, Fehim Kahraman, İhsan Sezer, Yücel Avcı, Mecit Akbulut, Mustafa Azcan, Necmettin Tezgel, Hayri Sucu, Necmi Yener, Aziz Gülbüz, Yüksel Nursel, Ali Uluç, Sabri Kosva ve Mustafa Nursel, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seçkin, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya katıldı.

 

 

BİR KIVILCIM OLSUN

Okunan iftar duasının ardından konuşan Doğanspor Kurucu Başkanı Aysal Güven, katılımcılara iftar programına katıldıkları için teşekkür ederek eski futbolcularının anısına katılımcıları saygı duruşuna davet etti.  Doğanspor’un 1965 yılında kurulduğunu kaydeden Güven “Bugün bu birliktelik bir kıvılcım olsun. Doğanspor aşkını bir kez daha yaşatalım. Bugün burada eski sporcu arkadaşlarımızla ve yönetici arkadaşlarımız ile bir arada olmaktan duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyorum ” dedi.

 

 

BİZLERİ ONURLANDIRDI

Programda konuşan eski yöneticilerden Kazım Asbaş da “Bu birlikteliği sağlayan herkesten Allah razı olsun” derken, eski yöneticilerden Necmi Evirgen ise “Geçmiş zamanlarda Doğanspor’a hizmet aşkı ile mücadelede bulunduk. Kurucu Başkan Aysal Güven’in eski yöneticileri ve futbolcuları bir araya getirip Doğanspor’u tekrar aktif hale getirmek istemesi bizleri onurlandırdı” diye konuştu.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10