ÇTSO vergi rekortmeni üyelerini ödüllendirdi

Çerkezköy Ticaret ve sanayi Odası tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl da devam eden iftar yemeğinde 2013 yılında en çok vergi ödeyen oda üyeleri de ödüllendirildi.

Çerkezköy 18.07.2014 12:24:00 0
ÇTSO vergi rekortmeni üyelerini ödüllendirdi

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Yalı Restaurant’da düzenlenen iftar sonrası konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, bu yıl ikincisini düzenledikleri iftar yemeğinde üyelerle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Bir aile olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Kozuva “Aile bağlarımızı daha güçlü hale getirmek için daha çok çalışacağız” dedi. ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker de “Ramazan ayında inançlarımız doğrulturunda görevlerimizi yerine getirip sağlıklı bir şekilde bayrama ulaşmayı temenni ediyorum” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Göreve talip oluşlarının ve seçilişlerinin ikinci yılında olduklarını söyleyen Ülker, akreditasyon çalışmalarının da devam ettiğini söyledi. Şeffaf ve uyumlu yönetim, kurumsallaşmış yapının kendilerini başarılı kılacağının bilicinde hareket ettiklerini ifade eden Ülker “Bu vesileyle başlatılan akreditasyon çalışmalarımız başarıyla devam ediyor. Çerkezköy Gelir vergisinde ilk 10 şampiyon, Çerkezköy Kurumlar vergisinde ilk 10 şampiyon, Saray Gelir vergisinde ilk 5 Şampiyon, Saray Kurumlar vergisinde ilk 5 Şampiyon ve de Türkiye İhracatında bölgemizin ilk 3 şampiyonumuza, ödüllerini takdim edeceğiz. 2013 yılında göstermiş oldukları bireysel ve kurumsal başarılarla ülke ekonomisine katkı sağlayan vergi şampiyonlarımızı tebrik ediyor, bu başarılarının katlanarak devam etmesini ve isimlerini hem ulusal hem de uluslararası bazda başarıyla duyurmalarını temenni ediyorum” dedi.

 

 

ÇTSO EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Ödül töreninde konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay da TOBB’un Türkiye’de 365 oda ve borsa ile bölgeye katkı sağlamaya çalıştığını ifade ederek ÇTSO’nun yaptığı çalışmaların da bunun en güzel örneği olduğunu söyledi. Faydalı çalışmalarından dolayı ÇTSO yönetimine ve meclisine teşekkür eden Günay “Ramazan ayı birlik ve dayanışmanın en etkin yaşandığı aylardan biri. ÇTSO’ya yakışan bir iftar oldu” dedi. 

 

 

BİRLİKTE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da bu organizasyonu düzenleyerek binden fazla kişiyi bir araya getiren, her kesimden insanın kucaklanmasına vesile olan, birlik ve beraberliğe katkıda bulunan ÇTSO yönetimine ve meclise teşekkür etti. ÇTSO’nun ilçede başta eğitim alanı olmak üzere pek çok alanda yürüttükleri çalışmalarda yanlarında olduğunu ve kendilerine her türlü desteği verdiğini söyleyen Kubilay “Çerkezköy Türkiye’nin üretim merkezi. Çerkezköy’ün bir marka kent olması, girişimciliğin desteklenmesi noktasında ÇTSO ile ortak birçok çalışmaya imza atıyoruz. Nitelikli eleman yetiştirilmesi konusunda birlikte projeler yapıyoruz” dedi.

 

 

VERGİ KUTSALDIR

En çok vergi verenlerin ödüllendirilmesinin de bu iftarı daha anlamlı kıldığını söyleyen Kubilay “Tüm hizmetler vergilerle yapılıyor. Vergi kutsaldır. En çok vergi veren üyeleri kutluyor, başarılarının bundan sonra da devam etmesini temenni ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. 2013 yılında Çerkezköy vergi rekortmeni olan Asbaş Gıda’dan Güner Aktaş, Tipi Soğutma’dan Gürkan Mansur İğdeli, Trakya Isı’dan Güven Yıldız, Pay Plastik Geri Dönüşüm’den Hakan Çakıroğlu ve Mutlu Torna’dan Halil İbrahim Mutluç’a plaketleri Çerkezköy kaymakamı Metin Kubilay tarafından verilirken, Reform Basım’dan Levent Kıras, Özkanlar Hafriyat’tan Reşat Özkan, İz Yapı Dekorasyon’dan Yunus Hamarat, Teknik mekanik’ten Yusuf Uyanık ve Demoktaş Çevre Düzenleme’den Yüksel Gök de ödüllerini Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’nun elinden aldı.

VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Saray Gelir Vergisi rekortmenleri Varan Ticaret’ten Ergün Varan, Demirel Sigorta’dan İsmail Demirel, Emre Metal Plastik Geri Dönüşüm’den Salih Kösenli, Yılmaz Kırtasiye’den Şevki Yılmaz, Saray Makine’den Tamer Kabatay’a ödüllerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay verirken, Kurumlar Vergisi rekortmenlerinden Atılım İnşaat Tekstil ve Ticaret, Eoc Belgium, Hüppe İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret, Hyosung İstanbul Tekstil LTD. ŞTİ, Okay Kozmetik Sanayi ve Dış Ticaret temsilcilerine ödülleri Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel ve Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı şimşek tarafından verildi. Yine kurumlar vergisi rekortmenlerinden Poşetsan Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş., Prettl Endüstri Sis. San. Ve Tic. LTD., Trelleborg Çerkezköy Otomotiv Sanayi Limited Şirketi, Veritaş Otomotiv Sanayi Limited Şirketi ve Vira Ticaret ve Kimyasan LTD. ŞTİ. Temsilcilerine ödüllerini TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay verirken, Saray Kurumlar vergisi rekortmenleri Altınsaray Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malzemeleri San. Tic., Çetinler Dayanıklı Tüketim Malzemeleri San. Tic., Kesimler Petrol Ürünleri Paz. Tic, Respa Kimya Boya Sanayi ve Ticaret, Suglobal Teks. Ve Konf. San. A.Ş. temsilcilerine de ödülleri Saray Kaymakamı Hüseyin Öner verdi.

EN ÇOK İHRACAT YAPANLAR DA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Vergi rekortmenlerinin ödüllendirildiği törende 2013 yılında yüksek oranda ihracat yapan 3 firma da ödüllendirildi. Arçelik A.ş., Bosch San. Ve Tic. A.Ş. ve Sareks Ambalaj firmalarının temsilcilerine ödüllerini ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker verdi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Yalı Restaurant’ta önceki akşam düzenlenen iftar programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yar. Doç. Ercan Buluş, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Kapaklı Emniyet Müdür Vekili Fatih Bölükbaşı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Ömer Kılınç, Nedim Yılancı, Nihat Mıstık, Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, Çerkezköy Tapu Müdürü Raziye Muslu, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Mustafa Özden, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat,  Çerkezköy  SGK Müdürü Yücel İnce, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker ve meclis üyeleri, yönetim kurulu Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyeleri, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Recep Çalışkan, hastane genel koordinatörü Ayhan Arslan, S.S. 61 Nolu Kızılpınar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hacı Ali Rişvan, Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş, Çerkezköy Yağlı Güreşler Ağası Mesut İşlek, Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Sami Aksu, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Eke, Karaağaç Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Coşkunöz, Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Süleyman Ece, oda üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10