Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı göreve başladı

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz'ın yerine Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Mehmet Nadir Yağcı, dün Çerkez

Çerkezköy 18.07.2014 17:27:00 0
Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı göreve başladı

GÖREV YERLERİ DEĞİŞTİ

HSYK Kararnamesi ile Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığına, Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Zafer Asker Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na ve Tekirdağ Merkez’de görev savcısı Mehmet Nadir Yağcı da Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığına atanmıştı. Atama sonrası yapılan değerlendirmede Mehmet Nadir Yağcı ve Zafer Asker’in görev yeri değiştirildi. Mehmet Nadir Yağcı Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanırken, Zafer Asker de Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı.

ÇERKEZKÖY’DEKİ GÖREVİNE BAŞLADI

Göreve 2001’de Sinop’un Boyabat ilçesine hakim olarak başlayan, burada 3 yıl hakimlik yaptıktan sonra sırasıyla 2 yıl Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde, 2006-2008 yılları arasında Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, 2008-2011 yılları arasında Van Merkez’de, 2011-2014 yılları arasında da Tekirdağ Merkez’de Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptıktan sonra Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Mehmet Nadir Yağcı, dün Çerkezköy’deki görevine başladı.

ÖNEMLİ BİR SANAYİ KENTİ

Cumhuriyet Başsavcısı olarak ilk görev yeri Çerkezköy olan Mehmet Nadir Yağcı, daha önce Çerkezköy’e gezmek için çok geldiğini, eski Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz’ın vesilesi ile pek çok kez Çerkezköy’e geldiğini ifade ederek “Burası çoğu ağır ceza mahkemesinden bile büyük bir ilçe. Önemli bir sanayi kenti” dedi. Başsavcı Mehmet Nadir Yağcı’nın önceki görev yeri olan Tekirdağ Merkez’de cezaevinden sorumlu savcı olduğu öğrenildi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10