Amatör Milli Stoper Metin Seyhan Çerkezköyspor'da

Süper Amatör Ligin yeni ekiplerinden Çerkezköyspor transferlerine tüm hızıyla devam ediyor. Temsilcimiz son olarak Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin başarılı stoperi 1993 doğumlu Metin Seyhan ile anlaştÄ

20.07.2014 12:08:00 0
Amatör Milli Stoper Metin Seyhan Çerkezköyspor

SAVUNMAYI SAĞLAMA ALDI

2014-2015 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Çerkezköyspor’da yeni sezon hazırlıklarını transfer çalışmaları ile sürdürüyor. Çerkezköyspor geçtiğimiz sezon Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde mücadele eden 21 yaşındaki Metin Seyhan’ı transfer ederek savunmasını sağlama altı.

“BİZLERİ GURURLANDIRACAK”

Transfer için açıklamalarda bulunan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Metin Seyhan Amatör Milli takımda oynayan kaliteli bir futbolcu.Ayrıca Üniversiteler arası Türkiye şampiyonu olan Eskişehir Anadolu Üniversitesi okul takımının da stoperidir.Bayramın dördüncü günü başlayacak olan Avrupa Şampiyonasında Çerkezköyspor'umuza dahil ettiğimiz bir oyuncunun oynaması bizleri ayrıca mutlu edecek. Çerkezköyspor takımını hakkı olan Profesyonelliğe ulaştırmak için araç olarak gördüğümüz Süper Amatör Lig sezonunu  en iyi şekilde geçirmek için Bal ayarında bir takım oluşturuyoruz” açıklamasında bulundu.

KAMPIN YOLUNU TUTTU

Çerkezköyspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydeden çiçeği burnunda transfer

Metin Seyhan “ Çerkezköyspor takımı hakkında o kadar iyi sözler duymuştum ki Ahmet Korkmaz Başkan'ımın karşısında adeta anlaşmış bir futbolcu gibi oturdum ve Çerkezköyspor futbolcusu olarak bir baba oğul şefkatinde geçen görüşmenin ardından son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum” dedi. Oyuncu daha sonra Hollanda'nın Roterdam şehrinde yapılacak olan Üniversiteler arası Avrupa şampiyonası için takımının kampına katılmak için Eskişehir'in yolunu tuttu.

ESKİŞEHİR’DEN GELDİ

1993 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen oyuncu 2005 yılında Eskişehir Şekerspor’a transfer oldu. Burada iki yıl oynadıktan sonra Bucaspor’a 2008 yılında transfer olan oyuncu daha sonra Eskişehirspor’a transfer oldu. 2011 yılı sonuna kadar Eskişehirspor’da oynayan başarılı oyuncu daha sonra Eskişehir Demirspor’a geri döndü. Metin Seyhan son olarak ise Anadolu Üniversitesispor’da mücadele etti. Bölgesel Amatör Ligde 20 karşılaşmaya çıkan oyuncu bir gol atarken, Bölgesel Gençlik Geliştirme ligi olan U-18’’de 24 karşılaşmaya çıkan oyuncu 4 gol attı. U-21 Ligi’nde de 44 karşılaşmaya çıkan savunma oyuncusu rakip filelere bir gol atmasını bildi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10