Azze Sevenhill Atatürk Caddesi'nde açıldı

Çerkezköy'ün genç girişimci iş kadınlarından Şükriye Çakıroğlu'nun işletmecisi olduğu Azze Sevenhill bay ve bayan giyim mağazası dün saat 14.30'da Gazi Osman Paşa Mahallesi A

Çerkezköy 20.07.2014 15:40:00 0
 Azze Sevenhill Atatürk Caddesi

 KALICI HİZMET EDECEĞİZ

Azze Sevenhill Mağazası sahibi Şükriye Çakıroğlu, açılış öncesi yaptığı açıklamasında, bay ve bayan giyiminde her kesime hitap edeceklerini belirterek, “Mağazamız ismini anne ve babamın baş harflerinden alıyor. Yani çok sevdiğim Annem Azize ve çok sevdiğim babam Zeyti Çakıroğlu’nun baş harflerinden oluşuyor. Bu nedenle Azze dedik. Mağazamızda da yalnızca Sevenhill ürünlerinin satışı yapılacağından dolayı Azze Svenhill olarak mağazamızın ismi meydana çıktı. Bu isim altında Çerkezköy’de uzun yıllar kalıcı olmak istiyoruz ve kalıcı da hizmet vereceğiz” dedi.

 

 

 HER BÜTÇE VE HER KESİME HİTAP EDECEĞİZ

Şükriye Çakıroğlu “Azze Sevenhill olarak bay-bayan olarak her kesime hitap ediyoruz. Aynı zamanda her bütçeye göre de fiyatlarımız çok uygun. Bay ve bayan olarak her bedene uygun her kes kendine uygun bir şey bulabilir. Bol çeşit ve her beden giysilerimiz mevcut. Halkımızın mağazamıza uğramaları menfaatlerine olacaktır. Çerkezköy halkına  toplam 5 personel ile iyi hizmet vereceğiz. Bu mutlu günümüzde bizlerin yanında olan sevgili annem e babama, akrabalarıma, arkadaşlarıma, komşularıma ve tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 AÇILIŞI AZİZE VE ZEYTİ ÇAKIROĞLU YAPTI

Dua sonrasında Azze Sevenhill mağazasının açılışını mağaza sahibi Şükriye Çakıroğlu’nun annesi Azize Çakıroğlu ve babası Zeyti Çakıroğlu tarafından yapıldı. Zeyti Çakıroğlu “Çerkezköy’e  hayırlı olması temennisiyle açılışı yapıyoruz. Allah utandırmasın” dedi. Açılış sonrası Şükriye Çakıroğlu ve mağaza çalışanları davetlileri mağazayı gezdirdi ve ürünler hakkında bilgiler verdi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10