"Gazze ağlıyor, İslam alemi uyuyor"

Genç Erzurumlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin öncülüğünde yaklaşık 50 vatandaş, önceki akşam saat 18.00'da Filistin'e destek dolayısıyla düzenlenen mitingd

Çerkezköy 21.07.2014 11:11:00 0

GAZZE KANAYAN YARAMIZ

Gazze ve Filistin başta olmak üzere dünyanın diğer bölgelerinde zulüm gören Müslümanlar için dua edilmesinin ardından konuşan Genç Erzurumlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlyas Akın “Gazze ağlıyor. Ramazan ayındayız. Hani rahmet, mağfiret ayı. Hani paylaşma ayı. Bizler evimizde rahat bir şekilde orucumuzu açıyor, sahura ise davullar eşliğinde kalkıyoruz. Oysa Filistin bombalarla yatıp kalkıyor. Gazze kanayan yaramız. Küffar çoluk çocuk demeden bombalıyor” dedi.  

 

 

GAZZE’YE NEDEN SAHİP ÇIKILMIYOR?

Artık uyanma zamanının geldiğini söyleyen Akın “Artık cihatsa cihat olmalı. Gazze ağlıyor, İslam alemi uyumaya devam ediyor. Bugün Filistin, yarın Türkiye. Artık Yahudilerin Gazze’den elini çekmesini istiyoruz. Küffar’a destek çıkan oluyor da Gazze’ye neden  sahip çıkmıyoruz? Gazze’de çocuklar yetim. Anneler çaresiz. Uyan kardeşim, kardeşlerin can çekişiyor. Allah Sabri Küffar’ın ordusunu, onlara destek verenleri helak etsin” dedi.

YANINA KALMAYACAK

Zalimin yaptığının yanına kalmayacağını, elbet bir gün Allah tarafından hesabının sorulacağını ifade eden Genç Erzurumlular  Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlyas Akın “Haksızlığa göz yuman, haksızlığı yapan gibidir. Elhamdülillah biz haksızlığa göz yummayacağız. İnneddine İnnallahil İslam, Allah Nezdinde hak din İslam” dedi. Zulüm gören Müslümanlara destek olmak için düzenlenen eyleme katılımın az olmasına da tepki gösteren Akın “Tüm Çerkezköy bugün burada olmalıydı” dedi. Akın, “Filistin’e ağıt” ile sözlerini tamamladı. Akın’ın konuşmasının ardından eyleme katılanlar zulüm gören Müslümanlar için dua etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10