"Bu bayrağı herkes en iyi şekilde taşımalı"

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Tekirdağ'ı ziyaret etti.

Tekirdağ 21.07.2014 11:43:00 0

HER ÜYEMLE GURUR DUYUYORUM

Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Örgütü Başkanı Cemal Ogün Kürümoğlu, “Türkiye çapında bu denli güçlü bir örgütün başkanı değil hizmetkarı olmaktan çok gururluyum. Özellikle 12-0’lık zaferde gece gündüz demeden çalışan gençlik kollarındaki her üyemle gurur duyuyorum. Biz Tekirdağ’da hem siyasi partiler hem de STK’lar bazında en güçlü oluşumuz” dedi.

BENİ BİR KEZ DAHA GURURLANDIRDI

Trakya Örgütlenmesinden sorumlu Sibel İmre Çoban ve MYK Üyesi Sinan Öztürk’ün de katıldığı programda her iki MYK üyesi de çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız da “Ogün Kürümoğlu gibi hem Tekirdağ’da hem Ankara’da sizleri çok iyi temsil eden başarılı bir il başkanımız var. Ben de Ogün Kürümoğlu ile birlikte yoldaşlık etmekten dolayı çok mutluyum ve gururluyum. Ayrıca bu coşkulu kalabalık, sizlerin birlikteliği ve yoğun ilgisi beni bir kez daha gururlandırdı” dedi.

AMACIMIZ GENÇ SEÇMENİN OYUNU DAHA FAZLA ALMAK

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde çok yoğun bir program dahilinde gençlik örgütlerine motivasyon ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Yıldız “Cumhuriyet Halk Partisi, Gençlik Kolları bünyesinde Genel Başkanlar çıkarmış çok önemli bir yapıdır. Bu bir bayrak yarışı ve bu bayrağı herkes en iyi şekilde taşımalıdır” dedi. Yıldız, Cumhurbaşkanlığı seçimleri üzerinde hassasiyetle çalıştıklarını belirterek “Gençlere en çok önem veren Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu. Amacımız yedi siyasi partinin yan yana gelerek büyük uzlaşı sağladığı çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı kampanyasında genç seçmenin oyunu daha fazla alabilmesini sağlamak” dedi.

ODALARI ZİYARET ETTİ

Partideki programın ardından Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, Tabip Odası’nı ziyaret etti. Yıldız, Tabip Odası’nın önemli bir meslek odası olduğunu ve Yücel başkanın da gençliği ve dinamizmiyle önemli işler yapacağını düşündüğünü söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tabip Odası Başkanı Dr. Yücel Ayaz ise, " Geleceğimizi emanet ettiğimiz ve onu şekillendirecek olan gençler adına yapacağınız çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyoruz.” dedi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10