Vezirköprülüler iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yıl geleneksel iftar programını önceki akşam Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Öztrak Caddesi'ndeki Gönlü Bol LokantasÄ

Çerkezköy 21.07.2014 13:16:00 0
Vezirköprülüler iftarda bir araya geldi

BAŞKAN YILDIZ DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Yıldız ve dernek yönetim kurulu üyeleri iftar programına gelen davetlileri lokanta girişinde birlikte karşıladı. İftar sırasında da tüm masaları gezerek iftara katılımları nedeniyle tüm davetlilere teşekkür eden Başkan Dursun ve yönetim kurulu üyeleri davete katılan tüm misafirlere teşekkür etti.

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Gönlü Bol Lokantasında verdiği iftar yemeğine, Kapaklı Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri Enver Bayram, Mustafa Çiftçi, İmam Hatipler İsmail Bütün, Abdullah Karacan, iş adamları, dernek başkanları, esnaf, bankacılar  ile çok sayıda davetli katıldı.

 SİZLERLE OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ

Çerkezköy İmam Hatimlerinden Abdullah Karacan ve İsmail Bütün’ün okuduğu sofra duası sonrasında konuşan Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Dursun Yıldız, “Bu akşam derneğimizin geleneksel iftar yemeğine katılmanız dolayısıyla herkese şahsım ve dernek yönetimin adına çok teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi bu ramazan akşamında da yine sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10