Erçağ Tekzen Denizlispor'da

Çerkezköyspor'un alt yapısından yetişen, geçtiğimiz sezon PTT 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor forması giyen Erçağ Evirgen yeni sezon öncesi Tekzen Denizlispor ile anlaştı. Geçtiğimiz günlerde alac

21.07.2014 17:09:00 0
Erçağ Tekzen Denizlispor

Çerkezköy Haber- PTT 1.Lig’in transferde hızlı takımlarından Tekzen Denizlispor Adana Demirspor'dan Erçağ Evirgen ile Şanlıurfaspor'dan Emmanuel Banahene ile 1'er yıllığına anlaşma sağladı.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ OLDU

Adana Demirspor ile yollarını ayıran Erçağ Evirgen'in yeni sezondaki kulübünü Tekzen Denizlispor oldu. Geçtiğimiz günlerde alacaklarından dolayı Mavi-Lacivertli takımla sözleşmesini fesih eden başarılı oyuncunun Denizli ekibi ile anlaştığı ve imzaların yakın zamanda atılacağı iddia edildi. 2011-12 sezonunda İzmir takımı Karşıyaka'dan Adana Demirspor'a transfer olan Erçağ Evirgen, o sezon da 1.Lig'den 2.Lig'e transfer olmuş ve Mavi-Lacivertli takımla şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Adana Demirspor'da geçirdiği son 3 sezonda taraftarların sevgilisi haline gelen başarılı oyuncu 101 maçta görev yaptı ve 20 gol kaydetti. Erçağ Evirgen bununla birlikte Mavi-Lacivertli takımla bir de şampiyonluk yaşadı.

 

 

“ERÇAĞ İLE ANLAŞTIK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Tekden Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesinde teknik heyetle konuştukları tüm isimleri almaya gayret ettiklerini söyledi. Bunun için belirledikleri mevkilere transferleri sürdürdüklerini dikkati çeken Kıbrıslıoğlu, bu kapsamda hücum hattı için Adana Demirspor’dan Erçağ Evirgen ile Şanlıurfaspor’dan Emmanuel Banahene ile 1’er yıllığına anlaşmaya vardıklarını bildirdi. Kıbrıslıoğlu, yeni oyuncularla hafta içinde sözleşme imzalayacaklarını belirterek, "Takımımızı artık büyük ölçüde şekillendirdik. Zor şartlar altında yaptığımız transferlerimizde sorun çıkmadı. İnşallah yeni oyuncularımızla takımımız gayet başarılı işlere imza atacaktır" dedi.

ÇERKEZKÖYSPOR’UN ALT YAPISINDAN YETİŞTİ

7 Eylül 1986 yılında dünyaya gelen Erçağ Evirgen 2000 ile 2008 yılları arasında Çerkezköyspor’da mücadele etti. 2008 yılında Lüleburgazspor'la profesyonel geçiş mukavele imzalayarak buraya transfer oldu. Burada, genç yaşına rağmen takımda hemen kendine yer edindi ve 36 lig karşılaşmasında 16 gol kaydederek takımına büyük katkıda bulundu. Bunun üzerine birçok üst lig ekibinin transfer listesine girdi ve neticesinde 2009-10 sezonunda 1. Lig'in iddialı ekiplerinden Karşıyakaspor’a transfer oldu.Erçağ,Karşıyaka için ilk resmi karşılaşmasında 30 Ağustos 2009 tarihinde Samsunspor'a karşı oynanan 1. Lig karşılaşmasında çıktı. Erçağ Evirgen Karşıyaka ile 52 karşılaşmaya çıkıp rakip filelere ise beş gol kaydetti. 2010-11 sezonunun sonunda Karşıyaka'yla sözleşmesini fesh ederek Adana Demirspor'a transfer olan Erçağ son 3 sezondur burada top koşturmaktaydı.Adana Demirspor ile toplam 101 karşılaşmaya çıkan Evirgen rakip filelere ise 20 gol attı.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10