Halk Masası hizmete başladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Pazartesi günü danışmanın yan tarafında Mezarlıklar Müdürlüğü'nün bulunduğu yere Halk Masası Birimi kuruld

Çerkezköy 22.07.2014 15:31:00 0
Halk Masası hizmete başladı

DİLEKÇE, İŞ BAŞVURULARI VE YÖNLENDİRMELER BURADAN YAPILACAK

Konu ile ilgili Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör,  hayata geçirilen Halk Masası ile artık vatandaşın belediyeye geldiğinde işlerini daha seri şekilde beklemeden takip edeceklerini  belirtti. Başkan Yardımcısı Özgör, “Başkanımızın seçim döneminde de Halk Masası projelerinin arasındaydı. Şimdi bu projeyi de hayata geçirdik. Belediye ile ilgili vatandaşlarımız daha önce dilekçelerini Yazı işleri Müdürlüğümüz bünyesindeki birime veriyordu. Artık tüm dilekçeler  ile belediyeye iş için gelen ya da  hangi birimde işi var ise yani hangi birime gidecekse Halk Masası birimindeki personel tarafından yönlendirilecek.” dedi.

TELEFONLA AYARAK DA BİLGİ ALINABİLECEK

Başkan Yardımcısı Özgör,vatandaşların Halk Masası birimine telefon ederek de bilgi alabileceklerini ve 4448859 Nolu numarayı arayarak  yada bilgisayar ortamından www cerkezkoy.bel.tr’ye yazarak bilgi edinebileceklerini de ifade etti. Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, “Çerkezköy Belediye Başkanlığı olarak halkımıza en iyi ve en seri şekilde hizmet verme gayreti ve çabası içindeyiz. Bu nedenle Halk Masası oluşturuldu” dedi.

 VATANDAŞLARIMIZDAN OLUMLU TEPKİ ALDIK

Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, “Halk Masası’nın hizmete girmesiyle birlikte bir çok vatandaşın arayarak olumlu bulduğunu ve bu hizmetin vatandaşlar için çok iyi olduğunu belirtmeleri bizleri çok mutlu etti. Biz halkımızın belediyede olan işlerini hem kolaylaştırmada yardımcı olmak hem de zamanlarını boşa geçirmeden işlerini bir an önce yapmalarına yardımcı olmak için Halk Masası’nı hayata geçirdik. Seçim döneminde de Başkanımızın projeleri arasında yer alan Halk Masası’nın da hayata geçirilmesiyle birlikte Başkanımız projelerini hayata geçirmeyi sürdürüyor” dedi.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Çerkezköy Belediyesi’nin oluşturduğu ve Pazartesi günü hizmet vermeye başlayan ‘Halk Masası’nda ilk iş takibi yapan vatandaşlar burada görev yapan personelin çok güler yüzlü ve aynı zamanda yardımcı olmak için ilgi göstermelerinden ve böyle bir birimin hizmete girmiş olmasından son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Vatandaşlar,“Belediye başkanımızın daha çok güzel işler yapacağına inanıyoruz. Bu hizmette vatandaş için çok iyi olmuş” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10