Yeni yönetim belirlendi

Kırklareli'nin Vize ilçesinde AK Parti İlçe Yönetiminin istifa etmesinin ardından ilçe başkanı olarak Hasan Basri Korkmaz atandı. Korkmaz başkanlığında yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

Bölgede Gündem 22.07.2014 15:41:00 0
Yeni yönetim belirlendi

MUTLU OLMALARINA KATKIDA BULUNACAĞIZ

Korkmaz, siyasetin gönül işi ve yürek işi olduğunu dile getirerek “İnsanları dinleme, anlama ve değer yargılarına saygılı olmakla başlar. Uzun yıllar siyasi geçmişi olan biri olarak Ak Parti’de görev almak beni son derece heyecanlandırdı ve duygulandırdı. Siyasi deneyimimi, yaşam ve yöneticilik tecrübelerimle bütünleştirerek, Ak Parti’nin sahip olduğu Vizyon ve misyonu vatandaşlarımızla paylaşarak güzel hizmetler üreteceğimize, genç arkadaşlarımızın enerjileri ve beyin güçleriyle yoğrulmuş dinamizmi harekete geçirerek, Ak Parti’yi insanlarımıza daha çok sevdirerek, meseleleri büyütmeden çözüm üreterek insanlarımızın mutlu olmalarına katkıda bulunacağız” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Oluşturulan AK Parti Vize İlçe Yönetimi, Başkan: Hasan Basri Korkmaz, Üyeler: Erhan Kuşoğlu, Nihat Toner, Gökhan Asmacıoğlu, Sedat Saçkesen, Göksel Akmeşe, Okşan Yıldırım Boracı, Bayram Kocaman, Serkan Aksu, Emel Gözegir, Serdar Adıyaman, Dilhan Üüstün, İlker Sertaç Torun, Yeliz Uçan, Hanefi Yelman, Samet Korol, Gürkan Tağlık, Salih Perçemli, Hüseyin Başar, İrfan Erden isimlerinden oluştu.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10