"İsim sizden, ödül bizden"

Danış Grup, yeni projesi ile ilgili ilginç bir çalışmaya imza atıyor. Son olarak Çorlu'nun en merkezi noktasına "Gold Business Center" projesini inşa eden güçlü kuruluş, şimdi de yeni yapac

Çorlu 22.07.2014 18:28:00 0

YÖNETİM KURULU BELİRLEYECEK

Danış Grup yetkilileri “Çorlu’nun en güzel arazisinde yapılacak olan Alışveriş merkezi, Çorlu ve bölgeye yakışır bir estetik anlayışla inşa edilecek olup, birbirinden ünlü ve tanınmış markaların yer aldığı bir mekân olacak. A.V.M’ye isim bulma yarışmamız Facebook üzerinden yapılacak olup www.facebook.com/Danisgrup adresine gönderilecek mesajlar ile belirlenecek. Yarışmaya katılmak isteyenler öncelikle Danış Grup sayfamızı beğenerek sayfa üzerinden isim tekliflerini mesajla ileteceklerdir.  Yarışma sonucu gönderilen isimler arasından en uygun seçim Danış Grup Yönetim Kurulu tarafından belirlenecektir” dedi.

20 BİN TL ÖDÜL

Yetkililer “Büyük ödül olan 20 bin TL  bu ismi ilk teklif eden kişiye verilecek. Büyük ödül 20 bin TL olup vergileri alıcıya ait olmak üzere  brüt rakamdır.  Ayrıca yarışmaya katılanlar, göndermiş oldukları mesajlarının içerisine T.C. kimlik numaralarını göndererek Özel Şifa Hastanesi'nden bir kereye mahsus olmak üzere ücretsiz check up kazanacaklar” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10