Protokol ziyaretlerine başladılar

Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur ve yürütme kurulu üyeleri, genel kurulun ardından protokol ziyaretlerine başladı.

Çorlu 23.07.2014 12:23:00 0
Protokol ziyaretlerine başladılar

İLK ZİYARET KAYMAKAM DOĞAN’A

28 Haziran tarihinde yapılan genel kurul neticesinde seçilen yeni yürütme kurulu, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Alaattin Duru, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Dinçer Öğüt, Nüfus Müdürü Safet İran, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Ali Cengiz Kalkan, Çorlu İlçe Müftüsü Adem Gülmek ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’ü ziyaret etti.

ETKİNLİKLERİ ARTIRMAYI AMAÇLIYORUZ

Çorlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, mülki amirler ile fikir alışverişinde bulundu, gelecek dönemde yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi. Ziyarette Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, Çorlu Kent Konseyi Genel Sekreteri Erman Yılmaz, Yürütme Kurulu Üyeleri İlhan Kurt, Mehtap Petek, Hasan Öztürk, Ahmet Kulaksızoğlu, Mustafa Yavuz ve Aytuğ Yılmaz hazır bulundu. Başkan Ramadan Cesur kent konseylerinin kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması,  sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ilkelerini hayata geçirmeyi;  sivil toplumun güçlendirilmesi ile çocukların, gençlerin, kadınların ve engellilerin toplumsal yaşamdaki etkinliklerini arttırmayı amaçladığını belirtti.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10