Sorunların çözüm adresi UKM

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Aşkın Gündoğdu, "Trafik sorunların çözüm adresi UKM" dedi.

Çerkezköy 23.07.2014 13:11:00 0
Sorunların çözüm adresi UKM

YÜZDE 95’İ BORÇ BATAĞINDA

2003 yılında personel taşıyıcıları için plaka tahsisleri yapıldığını ancak yapılan plaka tahsisleri ile yine hak sahiplerinin haklarının korunmadığını iddia eden Gündoğdu “Halen ilçemizde birçok korsan çalışan araç var. Hak sahibi olan esnafımızın hak sahibi olmasına rağmen iş yapamaz duruma gelmesi nedeniyle de vergilerini ödeyemez duruma geldi. Servisçi esnafının yüzde 95’i borç batağında” dedi.

SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜLMESİNİ İSTİYORUZ

Servisçilerin sorunlarının çözümlenmesi için ilgili makamlara pek çok kez dilekçe vermelerine rağmen henüz bir sonuç alamadıklarını ifade eden Gündoğdu “Henüz hiçbir sıkıntımız çözülmedi. Sorunlarımız giderek artıyor. Tek isteğimiz biran önce sorunlarımızın çözülmesi” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı ve UKM Daire Başkanına da seslenen Gündoğdu “Yıllarca esnafımızın hep hakları yenildi. Taşeron şirketler tarafından esnafımızın hakkı başkasına yedirildi. Bizim hakkımız olduğu halde bizler haklarımızdan yararlandırılmadık ve hak sahibi olmayan korsanlara hakkımız yedirildi” diyerek sorunların çözülmesini istedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10