"Zulme karşı mücadele sadece silahla olmaz"

Çerkezköy'de yapımı süren Forest City konutlarının taşeron firmalarından İz Yapı sahibi Yunus Hamarat, Çelik Elektrik sahibi Habip Çelik ve Kısmet Elektrik Tesisat sahibi Mustafa Akkaya tarafından Ã?

Çerkezköy 23.07.2014 15:09:00 0

HERKES ELİNDEN GELENİ YAPMALI

Yemek duasının ardından konuşan Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, İsrail’in Filistin’deki Müslümanlara zulüm yaptığını ifade etti. İsrail’in, Gazze’de masum sivil halkı, çocukları bombaladığını söyleyen Boztepe, “Onları füzeleriyle vuruyor. Bizler bu zulme karşı sessiz kalmamalıyız” diyerek herkesin bu konuda elinden geleni yapması gerektiğini ifade etti.

 

 

İSRAİL ÜRÜNLERİNİN BOYKOT EDİLMESİNİ İSTEDİ

Boztepe, zulme karşı mücadelenin sadece silahla olmayacağını vurgulayarak “İsrail mallarını boykot ederek de zulümle mücadele edebilirsiniz. Onun için yemek masalarımızdan, evlerimizden ve çocuklarımızdan İsrail füzelerini uzak tutalım” dedi. Boztepe, iftar masasındaki İsrail ürünlerinin boykot edilmesini isterken, iftara katılanlar, iftar boyunca İsrail ürünü içecekleri tüketmedi.

 

 

 

İFTARDA BİR ARAYA GELDİLER

İftar yemeğine Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut, Saral Gayrimenkul yetkilileri, Forest City taşeron firma temsilcileri, çok sayıda işadamı, esnaf ve aileleri katıldı.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10