Belediye 10 bin kutu kandil simidi dağıttı

Çerkezköy Belediyesi her kandilde olduğu gibi dün de Kadir gecesi dolayısıyla belediye önünde ve ilçedeki camilerde vatandaşlara toplam 10 bin kutu kandil simidi dağıttı.

Çerkezköy 23.07.2014 15:18:00 0
Belediye 10 bin kutu kandil simidi dağıttı

BELEDİYE ÖNÜNDE VE CAMİLERDE DAĞITILDI

 Çerkezköy Belediyesi dün saat 14.00 itibari ile Belediye önünde olmak üzere ilçedeki camilerin önünde Kadir Gecesi Kandili münasebetiyle vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköylülerin Kadir Gecesi’ni  kutlayarak, “Kandiller hepimizin ortak manevi duygularımızın yaşandığı çok ama çok özel günler. Hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde nice kandiller yaşamayı diliyorum. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal çok özel gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Tüm Çerkezköy halkımızın Kadir Gecesi’ni içtenlikle kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi. Başkan Akay, Kadir Gecesi’nin tüm İslam Alemi’ne ve Türk Milleti’ne hayırlı olması temennisinde de bulundu. 

 

 

KAPAKLI’DA DA DAĞITILDI

Kapaklı Belediyesi de Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve belediye personelleri, Kapaklı Merkez Cami önünde vatandaşlara kandil simidi dağıtarak onların kandilini kutladı.

 Haber/ Gülveren VATANSEVER

 

   

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10