Özel sporculara anlamlı hediye

Tatlı Kardeşler Organizasyonun sahibi Kenan Tatlı örnek bir davranışa imza atarak Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Merkezi bünyesinde yeni kurulan spor kulübü sporcularına forma hediye etti.

Çerkezköy 23.07.2014 17:24:00 0
Özel sporculara anlamlı hediye

“KULÜP KURDUK”

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Merkezi Spor Kulübüne örnek olarak 16 takım forma Tatlı Kardeşler Organizasyon sahibi Kenan Tatlı tarafından dün saat 15.00’de okulun kurucusu Serkan Karagöz ve öğrencilere takdim edildi. Özel formalar için Tatlı Kardeşler Organizasyon sahibi Kenan Tatlı’ya teşekkür eden Karagöz “Çerkezköy’de önceden engelliler kulübü yoktu ve Engelliler kulübü olmadığı için geçtiğimiz yıl Silivri’de başka bir kulüp adına yarışmıştık. Bunun sıkıntısını yaşadığımız için neden Çerkezköy’ün adı duyulmasında bir başka ilçenin adı duyulsun diyerek Müjgan-Serkan Karagöz okulu adına bir kulüp kurduk. Bu kulübümüzde futbol, basketbol, voleybol ve yarın öbür günde tekerlekli sandalyeli basketbol gibi yarışmalarda boy gösterecek” diye konuştu.

ALTIN MADALYA ALAN ÇOCUĞUMUZ VAR

Yurt içi ve yurt dışında düzenlenen organizasyonlarda okul olarak bütün yarışmalara katılacaklarını söyleyen Karagöz “Onun için bundan sonra bu çocuklarımızın daha başarılı olması demek ve çocuklarımızın balkan ülkelerinde ki yarışmalara gitmesi bizim için çok anlamlı olacak. Zaten en son yarışmada altın madalya alan bir çocuğumuz var” dedi.

“DESTEK OLMAYA ÇAĞIRDI”

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Merkezi Spor Kulübüne yardımda bulunan Tatlı Kardeşler Organizasyon sahibi Kenan Tatlı da “Böyle bir projede yer aldığım için hem mutluyum hem de gururluyum. Bu sene ilk defa Türkiye genelinde dördüncü sırada yer alarak Çerkezköy’ün adına ulusal bazda duyurdukları ve daha ileri götürdüklerinden dolayı da hem okul yönetimini hem de öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Normal bedeni sağlam olan kulüp yada oyuncularımız olsun her yerden sponsor bulunabiliniyor ama engelli olunca ikinci sınıf gözüyle bakılıyor. Eğer destek olabildiysem de ne mutlu banadır. Bütün hayırseverleri de engelli kardeşlerimize destek olmaya çağırıyorum” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10