Büyükşehirin iftarında bir araya geldiler

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki akşam Çerkezköy ve malkara'da iftar yemeği düzenlendi.

Tekirdağ 24.07.2014 17:18:00 0
Büyükşehirin iftarında bir araya geldiler

KENDİ ELLERİ İLE YEMEK SERVİSİ YAPTI

Önceki akşam Bağlık Mahallesi’nde düzenlenen iftara Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat  Özgör, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlara kendi elleri ile yemek servisi yaptı.

 

 

MALKARA’DA DA DÜZENLENDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından aynı akşam Malkara 14 Kasım Stadı'nda da toplum iftar yemeği düzenlendi. Ney dinletisi eşliğinde gerçekleştirilen iftar yemeği programına; Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Teftiş Kurulu Başkanı Şahabettin Küçükyazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Can Tuncay, CHP İl Başkanı Recep Karabıyık, CHP İlçe Başkanı İsmail Uzun, CHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz ile Ahmet Nazif Balcı, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

GÜVENE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Bu gecenin hürmetine ettiğiniz tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Geçen yıl Ramazan Ayı'nda aday adaylığımı açıklamıştım. Bu sene Ramazan Ayı'nda burada Kadir Gecesi'nde bu iftarı burada vermek bize nasip oldu. Bizlere duyduğunuz güven için hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca tüm eforumuzu Belediyemizin bütün personeli ile birlikte sizlerin bizlere duyduğu güvene layık olmak için harcayacağız” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10