"İslam dünyasında yaşananlar karşısında üzüntü duyuyoruz"

Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya "Bin aydan daha hayırı olan Kadir Gecesi'ni de içinde barındıran mübarek Ramazan ayını geride bırakarak Ramazan

Tekirdağ 25.07.2014 15:28:00 0

BAYRAMLAR KARDEŞLİK DUYGULARINI PEKİŞTİRİR

 

Yerlikaya “Her ne kadar Bayramın heyecanını ve mutluluğununu yaşasak da İslam dünyasında yaşanan acı ve sıkıntılar karşısında üzüntü duyuyoruz. Bir an önce bu sıkıntıların bitmesi için de dua ediyoruz” dedi. Bayramların; toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, kırgınlık ve küskünlüklerin unutulup gönüllerin birbirine yaklaştığı, sevgi ve saygının yaşandığı, dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği günler olduğunu ifade eden Yerlikaya “Bayramlar; hastaların, kimsesizlerin, dostların, akrabaların ziyaret edildiği, çocukların sevindirildiği günlerdir. Sağlam bir toplumsal yapının oluşturulması için, böyle önemli ve özel günler vesile kılınarak, birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenmektedir” dedi.

 

BAYRAMLAŞMAYA DAVET ETTİ

 

Ramazan Bayramı’nın ülkemiz ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını dileyen, herkesin sevdikleriyle acı ve kederden uzak, güzel bir bayram geçirmesini temenni een Yerlikaya “Tüm Tekirdağlı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, selamlarımı sunuyorum. Bayram sevincimizi hep beraber yaşayıp bu sevinci paylaşarak arttırmak için, Ramazan Bayramı’nın 1. günü olan 28 Temmuz Pazartesi günü saat: 14.00’de Tuğlalı Park’ta gerçekleştirecek olduğumuz Bayramlaşma merasimine, tüm Tekirdağlı hemşehrilerimizi eşleri ve çocukları ile birlikte davet ediyorum” dedi.

 

Haber Merkezi

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10