Bayramlaşmanın gündemi Filistin ve Cumhurbaşkanlığı seçimi

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda Bayramın ilk günü saat 13.00'da bayramlaşma programı düzenlendi.

Çerkezköy 30.07.2014 15:43:00 0
Bayramlaşmanın gündemi Filistin ve Cumhurbaşkanlığı seçimi

AKAY DA ZİYARET ETTİ

Bayramlaşma programına MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, ilçe eski başkanı Ali Tefon, ilçe yönetimi ve partililer katılırken, bayramlaşma programında bir ilk de yaşandı. CHP’li Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kayyum heyeti başkanı Hasan Demir, kayyum heyeti üyeleri ve CHP’li bazı meclis üyeleri ile birlikte MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek MHP’lilerin bayramını kutladı.

 

 

TÜRKİYE’NİN ÖNÜ DAHA AÇIK OLACAK

Ziyarette konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, ziyaretlerinden dolayı belediye başkanı Vahap Akay ve partililere teşekkür ederken, partiyi seçim sürecine götürecek olan kayyum heyetine de görevinde başarılar diledi. Müslüman coğrafyasında zulmün bitmesini temenni eden Önsel “10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi var. İnşallah milletimiz bu seçimde doğru kararı verecektir. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçilmesi ile birlikte Türkiye’nin önünün daha da açık olacağına inanıyoruz” dedi.

BUNLARI KÖKLEŞTİRMEMİZ LAZIM

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da önümüzdeki bayramların dünyada ve ülkemizde barış ve kardeşlik dolu bayramlar olmasını arzu ettiğini söyledi. İslam coğrafyasının sıkıntılı günler geçirdiğini söyleyen Akay “Umarım önümüzdeki bayramlar barış ve kardeşlik olacaktır” dedi. Akay, tüm partililerin ve İslam aleminin bayramını kutladı. Kayyum heyeti başkanı Hasan Demir de bu bayramda ilklere imza atmak istediklerini ifade ederek “Farklı düşüncelerimiz olabilir. Ama hepimiz aynı coğrafyada, aynı ortak değerlerle yaşıyoruz. Bunları kökleştirmek zorundayız” dedi.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ VE BAŞARILI OLACAĞIZ

Birlik beraberlik için herkese görevler düştüğünü söyleyen Demir “Hepimiz elimizden geleni yapacağız. Ülkemizin selameti için bazı şeyleri toparlayacağız” diye konuştu. Seçimlerin herkese hayırlı olmasını temenni eden Demir “Birlikte çalışacağız ve başarılı olacağız” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10